Op 31 augustus jl. is Thomas Berkhout gestart. Hij zal het taxatieteam gaan versterken en is reeds aangevangen met de opleiding tot Register Taxateur. Thomas en Adhoc zijn geen onbekenden voor elkaar. Eind 2018 startte Thomas zijn 10 maanden durende afstudeerstageperiode ook bij Adhoc. Thomas heeft inmiddels zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Leeuwarden succesvol […]
Lees meerInstock zet sinds 2014 voedselverspilling letterlijk en figuurlijk op de kaart. De oprichters en eigenaren Bart, Selma en Freke geven met hun restaurants, producten en catering opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een ‘social enterprise’ waarbij […]
Lees meerTEGoVA heeft het doorlopend toezicht over 2019 uitgevoerd. Hiertoe zijn de taxatiedossiers van taxateur Marc Steunenberg MRICS RRV RT REV gecontroleerd op kwaliteit, inhoud en het werken conform de Europese richtlijnen. Het kwaliteitskeurmerk Recognised European Valuer (REV) is daarmee ook voor 2020 gewaarborgd.
Lees meerIn tijden van crisis is cash king. Op inkomsten/omzet sturen is lastig dus probeert u om kosten te beperken. Als inkomsten langer uitblijven kan er, ondanks het goed beperken van kosten, een situatie ontstaan waarin u in liquiditeitsproblemen komt. Indien u een pand in eigendom heeft met een substantiële overwaarde zou u er op dat […]
Lees meerHet jaarlijkse onderzoek van PropertyNL naar de marktposities van bedrijfsmakelaars- en adviseurs geeft aan dat Adhoc wederom met afstand de grootste horecamakelaar is in Nederland. https://propertynl.com/Nieuws/06ee823b-6905-4799-b944-4cc1ad096719/Top-1001-Adviseurs-2020-Opmars-van-horeca-naar-de-winkelstraat-stokt Wij danken onze opdrachtgevers nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.
Lees meerAls horecaondernemer heb je in de huidige markt een goede sparringpartner nodig. Dus toen het Zalmhuis een nieuwe uitbater zocht, wist Herman Hell direct wie hij moest bellen voor de biedingenstrijd: Henk Sluiter van Adhoc, de horecamakelaar van Nederland. Met succes, want inmiddels is Hell de trotse eigenaar van het Zalmhuis. Klik hier voor het […]
Lees meerIn het pand aan Kleine Berg 12 (voormalig Restaurant Le Connaisseur) kunnen gasten vanaf medio maart eten, boulen en borrelen. Jeu de boules is hip tegenwoordig. Het unieke aan Mooie Boules is dat het een speeltuin voor vrienden van vrienden is, met 8 jeu de boules banen, karaoke, spellen en een foodcourt met diner van […]
Lees meerGrand Café/Brasserie “Moeke” vestigt zich dit voorjaar in het gebouw “de Pettelaar” aan de Pettelaarseschans 1 in Den Bosch. Dit schitterende gebouw gelegen in een parkachtige omgeving aan de rand van Den Bosch doet al tientallen jaren dienst als restaurant. Het gebouw meet ruim 650 m² en zal na een verbouwing huisvesting bieden aan de […]
Lees meerHet voormalige bankfiliaal is inmiddels gesplitst in 2 units van elk 150 m². In het hoekpand tegenover het station komt Snackbistro, een combinatie van een snackbar, bistro en lunchroom. Daarnaast komt een wok- en sushirestaurant van Yami-Yami. Beide zaken hebben al filialen in Almere. Adhoc horecamakelaars trad, samen met Barton Developments & Assetmanagement, op als […]
Lees meerHet Zalmhuis aan de Rotterdamse Maas (officieel Capelle aan den IJsel, aan Schaardijk 396) ,is per 6 januari 2020 gesloten voor een veelbelovende metamorfose. ‘We kijken ernaar uit om deze legendarische locatie terug op de kaart te zetten.’ Zegt eigenaar Herman Hell. Het Zalmhuis zal een maand lang dicht gaan terwijl er gewerkt wordt aan […]
Lees meerOp de hoek van de Zwanestraat en de Oude Boteringestraat in het centrum van Groningen opent in januari een nieuwe vestiging van Salsa Shop. Salsa Shop heeft zich gevestigd in een prachtig monumentaal pand van ruim 200 m2. Het wordt inmiddels de 11e vestiging van de populaire Mexicaanse restaurantketen. Adhoc horecamakelaars heeft Salsa Shop begeleid bij […]
Lees meerUnibail-Rodamco-Westfield is al jaren een goede en vaste opdrachtgever van ons kantoor. Wij hebben door de jaren heen tientallen transacties begeleid op het gebied van horeca in hun winkelcentra. Dit keer hebben wij de eer om te bemiddelen bij de verhuur in het op dit moment meest prestigieuze en spraakmakende retail-project van Nederland, Westfield Mall of […]
Lees meerMet gepaste trots kan worden gemeld dat onze collega Marc Steunenberg is toegelaten bij RICS als Chartered Surveyor in het register Valuation. Marc heeft met goed gevolg zijn assessment afgerond. Om toegelaten te worden tot RICS en meer specifiek het register Valuation, dient kennis en kunde van het taxatievak (waaronder de uitgangspunten die zijn vastgelegd […]
Lees meerWoW Burgers huurt circa 163 m² b.v.o. begane grond en 44 m² b.v.o. kelder aan het Pieter Vreedeplein 170 te Tilburg. WoW Burgers combineert pure en verse Nederlandse producten met halal bereidingen. De vestging in Tilburg is inmiddels de derde vestiging van deze keten na twee in Rotterdam op winkelcentrum Zuidplein en de Lijnbaan. GREEN […]
Lees meerNamens verhuurder bemiddelde Adhoc horecamakelaars bij de verhuur van dit unieke monumentale pand in centrum Haarlem. De Utrechtse én Arnhemse hotspot Miyagi and Jones komt naar Haarlem. Het restaurant gaat ook in Haarlem Asian streetfood en sushi serveren, met hier en daar een westerse twist. Het pand is zo’n 925 m² groot en heeft een […]
Lees meerBinnenkort opent Heinde & Ver een vestiging aan het nieuwe Ringersplein in Alkmaar. Het betreft een horecaruimte van ca. 440 m² aan het winkelcentrum. Heinde & Ver opent hiermee haar zesde vestiging. Bram Stokman van Adhoc horecamakelaars bracht deze verhuurtransactie namens ontwikkelaar AM tot stand.
Lees meerDe horecaruimte maakt onderdeel uit van Het Hof van Noortwijck in Noordwijk en heeft een oppervlakte van circa 670 m². Medio oktober zal ’t Zusje het restaurant openen. Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij de verhuur namens verhuurder Brookland.
Lees meerHet voormalige postkantoor aan de Meent 57 in Leerdam huisvest al jaren “Het Oude Posthuys” Restaurant en Hotel. Het gebouw met een oppervlakte van circa 850 m² omvat een restaurant, zaal en 9 luxe hotelkamers en een fraai terras. De exploitatie is per 1 juli jl. overgenomen door “Het Oude Posthuis B.V.”. Met de verhuurder, […]
Lees meerOp 1 juli jl. heeft weer een aantal overdrachten plaatsgevonden. De volgende horecabedrijven hebben een nieuwe eigenaar gekregen: Eethuis Nurks in de Hout – Haarlem ‘t Oostpoortje – Amsterdam Oost Hotel Restaurant Gasterij Het Oude Posthuys – Leerdam Verhuurd (collegiaal met Frans Heideman van B.O.B horecamakelaars): Veilinghavenkade 117-125 – Utrecht (stad) En de horecabelegging aan […]
Lees meerHoreca neemt een steeds belangrijker plek in binnen (winkel)centra. Terecht, want goede horeca is cruciaal voor de verblijfsduur en de beleving van de bezoekers. Dat vergt specifieke marktkennis. Adhoc horecamakelaars heeft die in huis. ‘iedereen kan horecaruimte verhuren, maar kennis hebben van het plaatje erachter, is iets heel anders. en juist dat maakt het verschil!’ […]
Lees meerGisteren werd door Loetje bekend gemaakt dat de keten ook in Enschede een restaurant gaat openen. Toen wij het prachtige pand op deze unieke (park)locatie voor het eerst zagen dachten wij direct dat dit een zeer geschikte locatie zou zijn voor een vestiging van Loetje. En het bleek inderdaad een schot in de roos te […]
Lees meerNa acht jaar heeft Croy de Goffertboerderij haar deuren gesloten aan de Goffertweg 17 te Nijmegen. Op deze locatie zal vanaf begin augustus 2019 Mister Panda, een Aziatisch tapasrestaurant, opengaan. Huurder gaat het restaurant eerst grondig verbouwen alvorens tot opening over te gaan. De locatie omvat in totaal 1.339 m² verhuurbaar vloeroppervlakte aan horecaruimte. De […]
Lees meerIn een oude Philips school aan de Frederiklaan/Kastanjelaan opent Loetje aan het einde van het jaar haar deuren. Het wordt inmiddels de 20e vestiging van de populaire restaurantketen. Adhoc horecamakelaars heeft Loetje geholpen bij het vinden van deze prachtige locatie. Lees ook dit artikel in het Eindhovens Dagblad.
Lees meerHet selfservice foodconcept BackWERK heeft tegen een marktconforme huurprijs circa 200 m2 gehuurd op de Heuvel 29-31 in Tilburg. Het betreft een geheel gerenoveerd hoekpand waarin voorheen een kledingwinkel en een broodjeszaak gevestigd waren. Deze 2 units zijn door de vastgoedeigenaar samengevoegd tot 1 geheel. De bovenverdiepingen worden verbouwd tot appartementen. Verhuurder Livin B.V. werd […]
Lees meerWij verwelkomen Arie-Dirk Roobol en Yannick van der Meer. Beiden in maart 2019 begonnen. Arie-Dirk als vastgoed adviseur en Yannick van der Meer als junior taxateur. Arie Dirk heeft zijn vastgoedopleiding genoten bij de hogeschool Rotterdam en werkte de afgelopen vier jaar bij Ooms Makelaars. Hier was hij commercieel vastgoedadviseur binnen de regio Drechtsteden. Arie […]
Lees meerJeffrey en Marijke van Dijk hebben bijna 12 jaar Hoeve Kromwijk aan de Voorweg in Zoetermeer geëxploiteerd. 1 maart hebben zij het stokje overgedragen aan Marco en Fati Blokland. Hoeve Kromwijk is oorspronkelijk een monumentale boerderij gebouwd in 1871. In de nieuwjaarsnacht van 1998-1999 is de hoeve vrijwel geheel in vlammen opgegaan. Na een grondige […]
Lees meerNa 5 vestigingen in Amsterdam en 2 vestigingen in Utrecht zal binnenkort ook in Rotterdam een vestiging van Pastabar Spaghetteria haar deuren openen. Aan de Nieuwe Binnenweg 77 wordt thans druk verbouwd om de 355 m² tellende ruimte geschikt te maken voor dit mooie concept. Stefan van Popering, geen onbekende in de Rotterdamse horecawereld, haalde […]
Lees meerPer 1 februari is het café in handen van de eigenaren van de bekende Leidse horecabedrijven Stadsbrouwhuis en de Vergulde Kruik. Wij wensen hen veel succes toe en danken onze opdrachtgeefster Kitty Turk voor het in ons gestelde vertrouwen om haar horecabedrijf na al die jaren te verkopen!
Lees meerNamens de familie Stoof verzorgde Bram Stokman de verhuur van het pand aan Arthur van den Nieuwenhof die er een restaurant zal gaan exploiteren. Wij danken onze opdrachtgever voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen de nieuwe exploitant veel succes toe!
Lees meerIn het pand aan de Choorlammersteeg 1D zal in april de wijnbar haar deuren openen. Bram Stokman verzorgde de verkoop van het restaurantbedrijf en de verhuur van het onroerend goed namens onze opdrachtgever de heer Van Rijsbergen. Wij wensen Chrissie van der Plas veel succes toe op deze mooie locatie in studentenstad Leiden!
Lees meerNet als 2017 was 2018 een goed jaar voor Adhoc horecamakelaars, zelfs nog beter! Graag noem ik een aantal mooie transacties uit 2017 en 2018 waar ik zelf actief betrokken bij ben geweest. In 2017 hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van het Amstelkwartier in Amsterdam door de verhuur aan George Marina en de eerste […]
Lees meerOud-eigenaar Gert-Jan Hageman draagt met trots het stokje over aan chef-koks Wim de Beer en Jos Timmer die al sinds maart 2017 de leiding in de keuken hadden. Restaurant De Kas is gevestigd in een uniek pand op een prachtige locatie en beschikt over een eigen kwekerij. Het bedrijf draait al een hele lange periode […]
Lees meerAdhoc horecamakelaars verzorgde de verkoop van de Lindenhof Delft in combinatie met de verhuur van het onroerend goed. Het monumentale pand (circa 800 m² BVO) in het Agnetapark deed jaren dienst als exclusieve partylocatie. Vanaf maart 2019 kunnen gasten aan de Zocherweg 9 Delft terecht voor “grenzeloos genieten van heerlijke gerechtjes en drankjes voor een […]
Lees meerAdhoc horecamakelaars is al 40 jaar actief in de horecamakelaardij. De laatste jaren begeleidde Adhoc vele horecabedrijven en -ketens bij hun expansie. Om de service nog beter uit te kunnen voeren heeft Adhoc nu een expansie-afdeling opgericht om haar opdrachtgevers nog gerichter en efficiënter te kunnen begeleiden bij hun zoekvraag. Bart Klaasboer is aangetrokken om […]
Lees meerWij zijn al 40 jaar actief in Food & Beverage en willen graag altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche. Aangezien de Verenigde Staten (met name New York en de West Coast) op het gebied van foodtrends altijd een aantal jaar voorloopt op de rest van de wereld, leek het […]
Lees meerSUGO opent in Eindhoven aan de Nieuwstraat 20 haar 4e vestiging. SUGO staat bekend om haar kwaliteitspizza’s al taglio. SUGO heeft vestigingen in Rotterdam en in Amsterdam. In ruimte aan de Nieuwstraat zat tot voor kort lunchroom RAV. De ruimte meet circa 140 m² begane grond en 154 m² kelder. SUGO werd bij deze transactie […]
Lees meerBaristacafé heeft in Rotterdam aan het Stadhuisplein in het project Lucia haar 22e vestiging geopend. Deze dynamische plek is getransformeerd tot een all day and night horecaplein met een grote diversiteit aan horecabedrijven, waaronder, naast de reeds bekende uitgaansgelegenheden als de ApresSkihut en Cornelis, nu ook formules zoals Five Guys, Satebar, Subway, Chocoladebar Quetzal en […]
Lees meerIn de Bredase binnenstad aan de Karnemelkstraat 6 A3 zal Shabu To Go binnenkort haar deuren openen. De ruimte meet circa 120 m2 en bevindt zich nabij o.a. McDonald’s, COOP vandaag, Delifrance en binnenkort opent ook Subway aan deze straat een vestiging. Adhoc horecamakelaars trad op voor Shabu To Go. De verhuurder werd bijgestaan door […]
Lees meerIn het oude Raadhuis in IJsselstein is collega Mark Roos op 13 augustus 2018 beëdigd als NVM-makelaar, nadat hij sinds vorig jaar al de titel Register-Makelaar kon voeren. Adhoc horecamakelaars telt hierdoor inmiddels 6 NVM-leden. Mark runt samen met Bram Stokman met veel succes ons kantoor in Amsterdam!
Lees meerHet nieuwste horecaplein van het Stadshart van Zoetermeer wordt gevormd door Cadenza. Het nieuwe plein sluit perfect aan op de bestaande horeca, bioscoop Kinepolis en het Stadstheater. Het casino van Hommerson is ook naar Cadenza verplaatst. In opdracht van Hommerson verhuurde Adhoc horecamakelaars circa 153 m² horecaruimte aan Barista Café.
Lees meerBrasserie L’Anders, gevestigd in een van de mooiste panden aan de Grote Markt te Haarlem, is recent door ons verkocht. Wij danken onze opdrachtgever voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen de nieuwe exploitant veel succes toe!
Lees meerUtrecht krijgt er bijna 6.000 vierkante meter aan speelplezier bij. Een klimarena, trampolinehal en binnenspeeltuin komen binnenkort in The Wall samen onder één dak bij speelhal Play-in. De speelhal wordt één van de grootste speelparadijzen van Nederland en gaat in juni open. Er komen ook twee horecagelegenheden in de hal. ,,Daarbij moet je niet denken […]
Lees meerHet voormalige Roast Chicken Bar/Restaurant was hier tot voor kort gevestigd. De ruimte van 225 m² aan de drukke Voldersgracht wordt thans verbouwd tot kinderkledingwinkel met horecafaciliteiten. Adhoc horecamakelaars trad op als adviseur voor vertrekkend huurder. Van Daal makelaardij trad op als adviseur voor de huurder.
Lees meerHoreca rukt op als vastgoedcategorie. In de PropertyNL-ranglijsten voor de gebruikers- en beleggingsmarkt is Adhoc horecamakelaars een prominente partij. Partner en commercieel directeur Henk Sluiter vertelt dat horeca traditioneel een minder interessante categorie was in het vastgoed, maar dat deze tak zich vooral de afgelopen tien jaar sterk heeft ontwikkeld. Hij voorziet op korte termijn […]
Lees meerOp het nieuwe Stationsplein tussen Utrecht Centraal Station en de kersverse entree van Hoog Catharijne openen de komende weken in het Paviljoen 9 nieuwe restaurantformules. De bekende patatzaak Manneken Pis beet het spits af, met de vierde Utrechtse vestiging. Sinds afgelopen weekend kunnen gasten daar Vlaamse frieten krijgen. Maar er zijn ook nieuwkomers: begin maart opent het […]
Lees meerWinkelcentrum Het Rond is volop in ontwikkeling. Zo opende 22 februari Boca Bar & Kitchen haar deuren op het plein aan Het Rond. De ruimte is circa 235 m2 bvo groot. Boca is een gastrobar met een Mediteraanse menukaart. Men kan hier de hele dag terecht voor koffie, lunch, borrel of diner in een trendy, […]
Lees meerOp 26 januari opent Ribsfactory haar 10e vestiging, in Arnhem. Wij wensen de Ribsfactory veel succes voor de toekomst!
Lees meerLekker eten voor een vaste prijs en daarbij genieten van het prachtige uitzicht over het strand; dat kan vanaf het voorjaar aan de Zeeweg in Bloemendaal aan Zee. Dit wordt de 22e Bregje vestiging. Adhoc horecamakelaars begeleidde deze transactie namens de eigenaar van het onroerend goed.
Lees meerDinsdag 21 november mocht Lianne haar diploma in ontvangst nemen op het kantoor van de NVM in Nieuwegein. Na een intensieve studie mag zij zich nu Assistent Makelaar noemen. Het team van Adhoc feliciteert haar van harte hiermee!
Lees meerNaast 3 bestaande vestigingen in Amsterdam en 1 in Utrecht kan men vanaf deze week terecht bij Spaghetteria Amsterdam Olympiaplein. Spaghetteria werd in deze transactie bijgestaan door Adhoc horecamakelaars en wij wensen hen veel succes toe!
Lees meerEr is een nieuwe horecabestemming voor het voormalig Hotel Hanenburg! Dat maakt Albert Hendriks ( van www.friesnieuws.nl ) uit Wolvega vanavond bekend op z’n Facebookpagina: Sneek verloor in een jaar tijd 350 hotelbedden na sluiting van Stay Okay, De Wijnberg, De Daaldersplaats en Klein Genot, van origine hotel Hanenburg. Laatstgenoemd horecabedrijf in het centrum van […]
Lees meerDe Nedstede Groep verhuurt aan Ribsfactory de locatie aan de Jansplaats 13a te Arnhem. Het pand met drie bouwlagen bevindt zich op de hoek van de Jansplaats en het Jansplein; twee in Arnhem bekende pleinen met vele levendige terrassen en horecaconcepten. Adhoc horecamakelaars b.v. begeleidde deze transactie namens verhuurder. .
Lees meerOp 3 november vindt de officiële opening plaats van de BINK. Het nieuwe horecaconcept, dat gevestigd is op de bovenste etage van BINK36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag, biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline. De horecagelegenheid van ruim 1.200 m2 beschikt over een cocktailbareiland, een restaurant met ruim 500 zitplaatsen […]
Lees meerKentucky Fried Chicken (KFC) gaat zich vestigen in winkelcentrum ‘In de Bogaard’ aan Bogaardplein 5 in Rijswijk. Bogaardplein 5 is onderdeel van het beleggingsfonds Crystalveste van Annexum. Met de komst van de nieuwe huurder is alle winkel- en horecaruimte in het fonds verhuurd. De begane grond van het pand is 410 m2 groot en is […]
Lees meerDe Beren Restaurants openen in Alphen aan den Rijn Aan de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn in het monumentale “Nutsgebouw” opent de Beren Restaurants binnenkort haar 33e vestiging. De Beren gaat 300 m² huren in het recent herontwikkelde gebouw. Inmiddels zijn reeds geopend Maggie Blue Bar&Kitchen en Woodstone Pizza and Wine. De horecagelegenheden hebben […]
Lees meerSinds half september is Edwin de Beukelaar de nieuwe eigenaar van het paviljoen aan de Boulevard Zeezijde 49 (voorheen Zuid Boulevard 175a). Lees hier het artikel dat 4 oktober jl. verscheen in het Leidsch Dagblad over zijn plannen. Wij wensen hem veel succes toe op deze prachtige locatie aan het strand en danken onze opdrachtgever […]
Lees meerKroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Simitci Dünyasi voor een langjarige huurovereenkomst aan het Osdorpplein in Amsterdam. De winkel is gelegen naast de entree van Westmarket, en heeft een oppervlakte van 114 m² verdeeld over de begane grond en entresol. Ook krijgt de Turkse bakkerij en bistro Simitçi Dünyasi een terras op het Osdorpplein. De […]
Lees meerOnlangs verkochten wij de in een prachtig monumentaal pand gevestigde Bistro Bree56 in het sfeervolle oude centrum van Leiden aan Chef-kok Jeroen van der Holst. Hij is samen met zijn team vol enthousiasme aan de slag gegaan. Wij wensen hem veel succes toe op deze prachtige locatie en danken onze opdrachtgever voor het in ons […]
Lees meer“Chandra Bowling” aan de Prinses Beatrixlaan 6 in Schiedam is verkocht aan een groep horecaondernemers die er na een grootschalige verbouwing een Wereldkeuken-restaurant zullen gaan exploiteren. Een bestemmingsplanwijziging heeft inmiddels plaatsgevonden. Het voormalige 16 banen tellende bowlingcentrum heeft een oppervlakte van circa 1.750 m² BVO verdeeld over bowlingbanen, restaurant en grand café. Adhoc horecamakelaars begeleidde […]
Lees meerRobacher’s Watermolen in Hauwert is in andere handen. De markante horecaondernemer Arthur Runkehl (67) zat vrijdag 11 augustus bij de notaris voor de overdracht van zijn superromantische trouwpaleis. Het ondernemerspaar Monique en Michel Nijman-Slikker zwaait er vanaf nu de scepter. Voor Monique en Michel Nijman is Robacher’s Watermolen al de vierde tak van hun bedrijf. […]
Lees meerNa de vestiging in De Pijp en in de Westerfabriek opent Brouwerij Troost in september een derde brewpub in Amsterdam-Oost. Voormalig restaurant “Zoeys Food and Drinks” aan de Linnaeusstraat, onderdeel van Oostpoort, is hiertoe overgenomen. Deze ruimte, van oudsher het politiebureau, is voorzien van 2 serres aan de Linnaeusstraat en aan het centrale plein in […]
Lees meerWij feliciteren collega Marc Steunenberg met het behalen van zijn REV-titel! Na geslaagd te zijn voor zijn assessment die afsluitend volgde op de REV-opleiding, ontving Marc -op de foto 4e van links- vorige week tijdens de Provada het REV-certificaat. Recognised European Valuer (REV) is een internationaal erkende en beschermde titel die onder voorwaarden wordt toegekend […]
Lees meerIn het complex 52° Noord, gelegen aan de Spaklerweg 10A, nabij de kruising met de Korte Oudekerkerdijk te Amsterdam heeft de Amsterdamse UMH Group een bedrijfsruimte gehuurd ten behoeve van een nieuw café-restaurant “George Marina”. Het gehuurde bestaat o.a. uit circa 500 m² b.v.o., verdeeld over de begane grond en eerste etage alsmede het terras […]
Lees meer“Horeca qua verhuur beslist een specialisme” Onlangs spraken Henk Sluiter en Bram Stokman met Shopping Centre NEWS. Dit artikel is onlangs verschenen in de SCN NRW Marketing Special 2017, uitgekomen op 13 april bij het NRW Marketing congres. Lees hier het hele artikel.
Lees meerDunkin’ Donuts ziet in Nederland een gat in de markt. De Amerikaanse bakkerij- en koffieketen opende gisteren in Amsterdam zijn eerste vestiging op de Nieuwendijk. Op termijn voorziet het zelfs ruimte voor ongeveer 160 filialen in ons land. Bron: AD.nl http://www.ad.nl/binnenland/dunkin-donuts-opent-eerste-nederlandse-filiaal~ad77a936/
Lees meerBarista Café begint de lente goed met de opening van de 17e vestiging in Alkmaar! Lees hier het verhaal van de trotse eigenaren Wij wensen hen veel succes toe!
Lees meerGisteren gaf wethouder Laudy het startschot voor de bouw van De Lorentz. Een flinke woon, werk en horecatoren in het Stationsgebied. De woontoren is nodig om het Stationsgebied een impuls te geven. Het Stationsgebied is nog lang niet af, de komende jaren wordt er nog flink gebouwd. Bron: Unity.nu Ons kantoor verzorgt de verhuur van […]
Lees meerIn het historische centrum van Leiden tegenover de Hooglandse Kerk, op de hoek van de Hartesteeg 13 en Nieuwstraat 43 verhuurden wij namens de eigenaren van het pand de horecaruimte aan “Bar Lokaal”. De huurders hebben al een ruime horeca ervaring in Leiden met de exploitatie van Café De Uyl, Studio De Veste en Restaurant/Café […]
Lees meerHet onroerend goed waarin jarenlang de Italiaanse delicatessezaak Scala della Pasta in Amsterdam werd geëxploiteerd is verkocht aan Amstelredam. Het betreft een begane grond en kelder. Amstelredam kocht het object en heeft het verhuurd. Café Dinard heeft hier onlangs haar deuren geopend. Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij de verkoop namens de verkoper.
Lees meerCoffee Fellows is met 150 vestigingen in Duitsland op Starbucks na de grootste koffieketen van het land. In Nederland timmert men ook aardig aan de weg. Inmiddels zijn er locaties geopend in Eindhoven en sinds 9 februari ook in Utrecht. Voorts staan Breda (eind februari) Den Haag (september), Amsterdam en 2 locaties in België op […]
Lees meerHet aan een Nederlandse brouwerij verhuurde onroerend goed heeft een oppervlakte van circa 600 m² verdeeld over begane grond (restaurant/bar), eerste verdieping (zaal) en tweede verdieping (opslag). Een koopsom is niet bekend gemaakt. Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars trad op voor de verkoper. De koper werd geadviseerd door Adhoc horecamakelaars.
Lees meerHet vrijstaande restaurant met midgetgolfterrein is gelegen aan de Burgemeester Bruins Slotsingel 9 te Alphen aan den Rijn. De totale perceel oppervlakte meet ruim 5.600 m². De houten opstal (met 240 zitplaatsen op het terras) meet circa 275 m². De koper zal de opstal te zijner tijd vervangen door nieuwbouw. De verkoper werd geadviseerd door […]
Lees meerDe Beren opent een vestiging in Hoofddorp. De ruimte is gelegen in het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein 3 te Hoofddorp, dé culturele onderneming in Haarlemmermeer. De ruimte bedraagt circa 370 m². De vestiging in Hoofddorp is de eerste in Noord-Holland. Na de verbouwing opent De Beren binnenkort haar deuren. Adhoc horecamakelaars heeft collegiaal met Cushman & […]
Lees meerDe eigenaren van De Bosrand hebben zowel het onroerend goed als het bedrijf overgedragen. De gebroeders Jansen nemen de exploitatie op zich. Zij hebben thans 2 horecabedrijven in ‘t Gooi, te weten De Open Keuken in Hilversum en Bruis in Blaricum. Een eigen pannenkoekenrestaurant in ’t Gooi is een lang gekoesterde droom van de heren. […]
Lees meerPark 20|20 in Hoofddorp is het eerste kantorenpark geïnspireerd door de Cradle to Cradle® filosofie ter wereld. Het Park combineert op een innovatieve wijze duurzame ontwerpen en een optimaal ecologische aanpak met een grensverleggende blik op zakendoen. Op het Park zijn onder meer gevestigd BSH Huishoudapparaten, ANWB Reizen, FifPro, Bluewater en Plantronics. Centraal op het […]
Lees meerMidden in de oude dorpskern tegenover het gemeentehuis, op een van de mooiste plekjes in Noordwijk-Binnen, heeft Brookland een bijzonder en grootschalig nieuwbouwproject gerealiseerd: “Hof van Noortwijck”. Het project bestaat uit een winkelgebied van ruim 6.600 m² en circa 67 luxueuze koopappartementen, waarvan er reeds vele zijn verkocht. Een ruimte van 250 m² gelegen op […]
Lees meerFamiliehotel De Kroon aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel is eind 2016 overgenomen door GuestHouse Hotel Exploitatie BV, gelieerd aan OOKs Hospitality & Leisure. In 2017 zal het hotel operationeel worden samengevoegd met het nieuwe GuestHouse Hotel dat iets verderop zijn deuren zal openen. Hotel De Kroon met 14 hotelkamers, dat vlakbij de Efteling is gelegen, […]
Lees meerHet echtpaar Kolkman heeft bijna 40 jaar ’t Kolkje in Beinsdorp geëxploiteerd. Half maart opent Proeflokaal Bregje hier haar deuren. Het is de twaalfde vestiging voor Bregje. Adhoc horecamakelaars begeleidde bij de verhuur van de bedrijfsruimte.
Lees meerHAASTRECHT – Fred Grem (68) uit Haastrecht heeft donderdagavond een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Roel Cazemier. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Grem is oprichter, voorheen directeur, van Adhoc horecamakelaars en ruim 38 jaar lang van zeer grote betekenis geweest voor de makelaardij in het algemeen en […]
Lees meerAan het Koningsplein in Ridderkerk heeft Restaurant Bregje 317 m² horecaruimte op de begane grond gehuurd. Deze ruimte maakt deel uit van het project Kuyperhof; een ontwikkeling van Leyten met 56 grondgebonden woningen, 46 appartementen en 550 m² horeca. Naast het verhuurde restaurant is nog een unit van circa 250 m² (met riant terras op […]
Lees meerAan de Veerstoep 1 te Leerdam heeft de Beren Restaurants het pand gehuurd waar voorheen Restaurant “Prikelinge” gevestigd was. Het vrijstaand paviljoen met groot terras op/aan de Linge meet circa 150 m² begane grond en 135 m² op de eerste verdieping. Na een grootschalige verbouwing zal de 29e vestiging van De Beren Restaurants begin december […]
Lees meerNu Marcel Norbart naar Ibiza is verkast, wil hij ook afscheid nemen van zijn Nederlandse investeringen. Vandaar dat Club ABE in de etalage is gezet, want daar kenden ze Norbart als de belangrijkste aandeelhouder. Wie de inventaris, inrichting en huurrechten over wil nemen moet rekenen op een bonnetje van €1,9 miljoen. Vier jaar na de […]
Lees meerBarista Café heeft er weer een vestiging bij! Ze zijn sinds deze week ook te vinden in de bruisende Europese havenstad, Rotterdam! In de Wilhelminatoren aan het Wilhelminaplein in de Kop van Zuid is de 14e vestiging geopend. Het vrijstaande paviljoen meet circa 115 m². Adhoc horecamakelaars begeleidde deze transactie namens Barista Café.
Lees meerHet is de tweede vestiging voor Koeien en Kaas. Het van origine Goudse concept is gevestigd in het nieuwbouwproject aan het Thorbeckeplein op de hoek van de Hooftstraat en de Van Mandersloostraat. Het concept Koeien en Kaas is in 2010 in Gouda opgericht en is gespecialiseerd in gegrild vlees en kaasgerechten uit de regio. De […]
Lees meerDe Italiaanse delicatessezaak Scala della pasta in Amsterdam Oud-Zuid is inclusief vastgoed verkocht. Bram Stokman bemiddelde bij de verkoop namens de verkoper.
Lees meerBarista Café heeft er weer een vestiging bij! Ze zijn sinds deze week ook te vinden in de bruisende Europese havenstad, Rotterdam! In de Wilhelminatoren aan het Wilhelminaplein in de Kop van Zuid is de 14e vestiging geopend onder leiding van Thijs en Dylan. Adhoc horecamakelaars begeleidde deze transactie namens Barista Café Samen gaan ze het […]
Lees meerAdhoc horecamakelaars heeft In opdracht van NS Stations een ruimte verhuurd aan Kyoto Sushi. Ook is er een huurovereenkomsten gesloten met Fishbar Saltzer, Satébar, en café Little Delirium Amsterdam. Deze restaurants en het café komen in het nieuwe deel van de IJ-hal, dat afgelopen juli is geopend. Binnenkort wordt gestart met de afbouw van deze […]
Lees meerPer 18 juli treedt Mark Roos in dienst bij Adhoc. Mark zal samen met Bram Stokman verantwoordelijk zijn voor de nog te openen vestiging aan de Nassaukade 387/ hoek Eerste Helmersstraat in Amsterdam. Mark Roos keert terug op het oude nest na werkzaam te zijn geweest voor respectievelijk Duijn Horecamakelaars in Amsterdam en Woonstichting de […]
Lees meerHet sinds jaar en dag bekende horecabedrijf gelegen aan de Kerkweg Oost 226 bestaat uit 17 hotelkamers, een appartement, een grand café-restaurant, 2 vergader/part-zalen en een terras. De totale oppervlakte meet circa 1.045 m². Het vastgoed is gekocht door een beleggingsmaatschappij die het vervolgens heeft verhuurd aan de koper van de horecaexploitatie die het bedrijf […]
Lees meerAan de Gevers Deynootweg 660 opent binnenkort een nieuw KFC restaurant. Deze is gesitueerd op de locatie van de vroegere Burger King. KFC huurt de gehele ruimte en heeft een deel à 185 m² onderverhuurd aan EAZIE die er zijn 14e restaurant zal openen. Voor KFC is dit de 52e vestiging in Nederland. Adhoc horecamakelaars […]
Lees meerPer begin juni 2016 heeft Rory Bertram, na 12,5 jaar, het stokje overgedragen aan Tim Emmelot. Tim is onder andere bekend van horecabedrijf Ottenhome in Kortenhoef. Finley ‘Het Witte Huis’ zal na de overname volledig zelfstandig worden voortgezet. Dit betekend voor Finley geen directe veranderingen. Het huidige concept zal blijven bestaan met het vaste team […]
Lees meerAdhoc horecamakelaars gaat medio juli 2016 ook vanuit Amsterdam opereren. De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Nassaukade 387/hoek Eerste Helmersstraat; hierdoor kan de Amsterdamse regio nog beter bediend worden. Makelaars Bram Stokman en Mark Roos zijn beschikbaar voor de aan- en verkoop/verhuur van horecavastgoed alsmede de aan- en verkoop van horecabedrijven. Commercieel directeur Henk […]
Lees meerNew York Pizza Restaurant heeft per 1 juni 2016 winkelruimte aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam gehuurd van belegger Prowinko. De winkel bevindt zich aan Ferdinand Bolstraat 53 op de hoek met de Albert Cuypstraat. New York Pizza huurt er 130 m2 bvo (118 m2 vvo). In de directe omgeving bevinden zich onder andere Starbucks, […]
Lees meerPer 1 juni is franchiseneemster Barbara Wapenaar de nieuwe eigenaar van de Beren Restaurants aan de Lange Boonestraat 12 in Maassluis. Voorheen was hier gevestigd het bekende Eetcafé De Hofnar, welke de exploitatie heeft verkocht en het onroerend goed heeft verhuurd. De Beren zullen na een korte “turn around” op 8 juni 2016 de deuren […]
Lees meerNa de Korte Lijnbaan Rotterdam (geopend najaar 2015) is recent aan de Spuistraat 69A te Den Haag de tweede Nederlandse vestiging van de Canadese formule (meer dan 100 vestigingen) geopend. Freshii wil op weg naar een betere wereld, door het aanbieden van bewuste en verantwoorde ingrediënten. Men kan er terecht voor ontbijt, lunch en diner. […]
Lees meerOp het Centraal Station van Den Haag, op de eerste verdieping (circa 435 m², met een glasgevel van 35 strekkende meter!) opent binnenkort de Grand Central Foodmarket, een verzameling van drie verschillende foodconcepten onder één dak. Op deze toplocatie in de nabijheid van het centrum en dicht bij zowel trein, bus en tram kan men […]
Lees meerNa een jarenlange exploitatie besloten de huidige eigenaren om hun sfeervolle restaurant in het historische centrum van Leiden te verkopen. Koper is de eigenaar van Mediterraans Restaurant El Gusto gevestigd in Den Haag. Adhoc horecamakelaars heeft bemiddeld bij deze transactie.
Lees meerVanwege zijn jarenlange speciale en grote inzet is Fred Grem in de NVM voorjaarsledenveradering van dinsdag 17 mei jl. benoemd als erelid. Hij komt daarmee in een rijtje van prominente NVM leden. Fred Grem is de oprichter van Adhoc in 1978 en tot oktober 2008 algemeen directeur van het bedrijf. Vervolgens droeg hij de directietaken […]
Lees meerNa de oprichting van de taxatieafdeling van Adhoc horecamakelaars staat nu ook de nieuwe website live! Hiermee is de taxatieafdeling klaar voor de toekomst. Met de oprichting van de taxatieafdeling speelt Adhoc horecamakelaars in op de gescheiden disciplines van het taxeren en bemiddelen. De website biedt u naast inhoudelijke taxatie informatie ook de mogelijkheid om […]
Lees meerHet betreft een ruimte van 650 m² op de begane grond aan het Bogaardplein 11 te Rijswijk. Huurder zal op deze locatie een Italiaans café-restaurant exploiteren. De transactie kwam tot stand door bemiddeling van Adhoc horecamakelaars in collegiale samenwerking met KroesePaternotte.
Lees meerStel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.
Alerts