Mijn alerts Direct regelen
Menu

Hotel te koop

Adhoc

Hotel te koop

U bent horecaondernemer en droomt ervan om uw eigen hotel te kopen en te runnen. Dan wilt u natuurlijk een pand dat uitstraalt wat uw hotel ook moet uitstralen. En het budget moet het ook toelaten. U loopt misschien ook tegen andere vragen aan. Bijvoorbeeld of u er goed aan doet om tussen andere hotels te vestigen of juist niet.

Wij als horecamakelaars helpen u graag voor, tijdens en na het hele proces van het kopen van een hotel.

hotel te koop

Vakkundig advies bij het kopen van hotel

Wij adviseren startende ondernemers bij de aankoop van een horecabedrijf. Kopers hebben behoefte aan vakkundig advies van een horecamakelaar, zoals ook de verkopende partij deze behoefte heeft. Samen met u zoeken wij naar een geschikt hotelpand op een voor u geschikte locatie.

Hierbij nemen wij ook de jaarrekeningen van het aangeboden bedrijf en de toekomstige exploitatiemogelijkheden onder de loep. Wij treden voor u in onderhandeling, zodat u niet het risico loopt een te hoog bod te doen.

Ruim aanbod hotels en overige horeca

Bij Adhoc hebben we veel kennis in huis van de horecamarkt. En daarbij ook altijd een ruim aanbod aan diverse horecapanden klaar staan, zowel huur als koop. U kunt alvast dat aanbod hier online gaan bekijken. Heeft u alvast een indruk en zie u direct waar wij een hotel te koop aanbieden.

Of maak een afspraak met een van onze horecamakelaars. Samen inventariseren we uw wensen, budget, ambities, mogelijkheden en komen zo met een aantal potentieel aanbod.

Bekijk ook:
Aankoop van horecabedrijf
Aankoopadvies

Daarom Adhoc horecamakelaars

  • Aangesloten bij NVM
  • Landelijk actief, lokaal betrokken
  • Kennis van reilen en zeilen in horecaondernemingen
  • Persoonlijke benadering
  • Direct contact met horecamarkt

 

Kennismaken?

Wilt u uw ideeën eens bespreken en kijken welk hotelpand daar bij past? Maak eens een afspraak met een van onze makelaars. We helpen u met antwoorden op alle vragen en helpen u proactief uw droomhotel te vinden. Wij kunnen u ook helpen wanneer u uw hotel te koop wil aanbieden.

Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts