Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca overname Amsterdam

Horeca overname Amsterdam

Het overnemen van (horeca)bedrijf heeft vaak meer succes dan het opstarten van een onderneming. Het merk is al gevestigd, er zijn al klanten en een netwerk aan contactpersonen. U kunt zich eigenlijk nu vrij richten op de groei van de horecaonderneming.

In Amsterdam (en omgeving) hebben we ruim aanbod aan horecapanden die u kunt overnemen.

Ruime kennis en ervaring in horecabrancheAangesloten bij de NVMBreed aanbod horecaobjecten in Amsterdam
Een greep uit ons aanbod
Mondo Mediterraneo Ristorantino en Traiteur te Amsterdam plus-icon Mondo Mediterraneo Ristorantino en Traiteur te Amsterdam
Noord-Holland · Huur · 125 m2
€ 34.800,-
per jaar
Horecaruimte in Amsterdam de Houthaven plus-icon Horecaruimte in Amsterdam de Houthaven
Noord-Holland · Huur · 172 m2
€ 27.550,-
per jaar
Goedlopende snackbar met eetcafe te koop in de Stevenshof in plus-icon Goedlopende snackbar met eetcafe te koop in de Stevenshof in
Zuid-Holland· prijs op aanvraag · 190 m2
prijs op aanvraag
Prachtig hoekpand in Woerden plus-icon Prachtig hoekpand in Woerden
Utrecht· Koop/Huur · 150 m2
Koop: € 450.000,- k.k.
Huur: € 35.000,-

De professionele begeleiding door Adhoc bij overname in Amsterdam

De horecamakelaars van Adhoc adviseert ondernemers (ook starters) bij de overname van een horecabedrijf. We staan in direct contact met de horecamarkt, zo ook in Amsterdam. We weten wat er speelt en waar voor u kansen liggen. Daarom gaan samen met u op zoek naar een geschikt bedrijf in of rond Amsterdam om over te nemen. Samen met u bekijken we interessante opties, hoe het bedrijf er financieel voor staat en wat de toekomstige mogelijkheden kunnen zijn van het horecabedrijf.

Uiteindelijk gaan we samen met u om tafel met de eigenaar van het restaurant, café of hotel die u wilt overnemen. We begeleiden u dus door het hele overnameproces van A tot Z. En omdat dat een vrij complex proces is, is het altijd aan te raden om daar altijd extra hulp bij te vragen van een horecamakelaar.

Heeft u vragen of heeft u interesse in een bepaald object?We helpen u graag!