Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca overname Amsterdam

Adhoc

Horeca overname Amsterdam

Het overnemen van (horeca)bedrijf heeft vaak meer succes dan het opstarten van een onderneming. Het merk is al gevestigd, er zijn al klanten en een netwerk aan contactpersonen. U kunt zich eigenlijk nu vrij richten op de groei van de horecaonderneming.

In Amsterdam (en omgeving) hebben we ruim aanbod aan horecapanden die u kunt overnemen.

Ruime kennis en ervaring in horecabrancheAangesloten bij de NVMBreed aanbod horecaobjecten in Amsterdam
Een greep uit ons aanbod
Mooi en effici nt ingerichte horecaruimte in het historische centrum plus-icon Mooi en effici nt ingerichte horecaruimte in het historische centrum
Zuid-Holland · Huur · 155 m2
€ 3.120,-
per maand
Restaurant met groot terras in Diemen plus-icon Restaurant met groot terras in Diemen
Amsterdam· prijs op aanvraag · 270 m2
prijs op aanvraag
In park gelegen restaurant met zalen en terrassen in Alphen plus-icon In park gelegen restaurant met zalen en terrassen in Alphen
Zuid-Holland · Huur · 561 m2
€ 120.000,-
per jaar
Restaurant in het bruisende Oude Noorden van Rotterdam plus-icon Restaurant in het bruisende Oude Noorden van Rotterdam
Zuid-Holland · Huur · 360 m2
€ 3.660,-
per maand

De professionele begeleiding door Adhoc bij overname in Amsterdam

De horecamakelaars van Adhoc adviseert ondernemers (ook starters) bij de overname van een horecabedrijf. We staan in direct contact met de horecamarkt, zo ook in Amsterdam. We weten wat er speelt en waar voor u kansen liggen. Daarom gaan samen met u op zoek naar een geschikt bedrijf in of rond Amsterdam om over te nemen. Samen met u bekijken we interessante opties, hoe het bedrijf er financieel voor staat en wat de toekomstige mogelijkheden kunnen zijn van het horecabedrijf.

Uiteindelijk gaan we samen met u om tafel met de eigenaar van het restaurant, café of hotel die u wilt overnemen. We begeleiden u dus door het hele overnameproces van A tot Z. En omdat dat een vrij complex proces is, is het altijd aan te raden om daar altijd extra hulp bij te vragen van een horecamakelaar.

Heeft u vragen of heeft u interesse in een bepaald object?We helpen u graag!
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts