Prettige samenwerking gehad bij de verkoop van ons café in Amsterdam. In het bijzonder Mark Roos was een rustgevende factor tijdens de verschillende onderhandelingen. Terugkijkend op een geslaagde en...
Wil jij jouw horecapand verhuren?
Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de juiste ondernemer in jouw pand komt. Ook is het belangrijk om te weten welke wet- en regelgeving van toepassing is bij het verhuren van een horecapand. Hier gelden namelijk andere regels dan bij het verhuren van bijvoorbeeld een winkel. De makelaars van Adhoc horecamakelaars zijn gespecialiseerd in het verhuren van onroerend goed aan horecaondernemers en zijn van alle belangrijke aspecten op de hoogte.
Groot horeca netwerk
Met Adhoc horecamakelaars verhuur je sneller jouw horecapand aan de juiste ondernemer. Door ons grote netwerk weten wij precies welke ondernemers op zoek zijn naar een horecaruimte.
Ketens en formules
In ons grote netwerk bevinden zich zowel lokaal opererende horecaondernemers als (inter)nationale horecaketens.
Voor wie werken wij?
De particuliere belegger, (beursgenoteerde) vastgoedconcerns en projectontwikkelaars.
Meer informatie?
Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.
Verhuur van onroerend goed aan horeca verschilt met name van verhuur aan winkels door de diverse eisen, wetten en bepalingen die erbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan specifieke inrichtingseisen voor het verkrijgen van een alcoholwetvergunning. Daarnaast zijn er technische aspecten die specifiek voor de horeca gelden en minder relevant zijn in de retail.
Heb je vragen over de verhuur van onroerend goed? Neem dan contact op via het formulier.
Wij stellen direct in het eerste gesprek de juiste vragen, zodat zaken waar mogelijk niet aan is gedacht/die over het hoofd zijn gezien vroeg in het traject aan het licht komen en daarop geanticipeerd kan worden. Wij kunnen verder goed inschatten voor welk type horecabedrijf een bepaalde locatie/pand geschikt is. Vervolgens kunnen we een goede inschatting van de omzetpotentie maken. Verder kunnen wij aan de hand van kengetallen en ervaringscijfers inschatten wat de bandbreedtes zijn van de te verwachten investering (per m²) om het betreffende horecapand volledig in te richten tot aan de opening van het bedrijf.
Voorts is er natuurlijk netwerk nodig in de horeca-branche. Wij onderhouden intensieve contacten met alle expanderende horecabedrijven/ketens in Nederland en vaak ook internationale horecaondernemingen. Wij weten vrijwel exact wat ze zoeken en waar ze zoeken.
Zo zijn wij veel betrokken geweest bij:
Ook als het ingewikkelde casussen zijn of langdurige trajecten haken wij niet af.