Mijn alerts Direct regelen
Menu

Vrijstaand horecapaviljoen te Sloterplas

Noord-Holland · Huur · 50m2
Verkocht

Vrijstaand horecapaviljoen te Sloterplas

Het betreft een vrijstaand horecapaviljoen, gelegen aan de Sloterplasoever in Amsterdam Nieuw-West. Het paviljoen is te huur en de inventaris/ goodwill ter overname. Het paviljoen heeft circa 22 zitplaatsen en beschikt het over een terras rondom het paviljoen met in totaal circa 40 zitplaatsen. Naast het paviljoen is tevens een klimrek met speeltoestellen gesitueerd. De keuken is aan de achterzijde, deze is tevens te sluiten met een rolluik.

Dit paviljoen is gelegen in Osdorp te Amsterdam op loopafstand van het drukbezochte winkelcentrum Osdorpplein. Het vernieuwingsgebied rondom het Osdorpplein is meer dan alleen het winkelcentrum hier komen meer winkels, betere pleinen, meer restaurants, terrassen, (vrijetijds-)voorzieningen en bij elkaar meer dan 3.000 woningen. Het winkelcentrum zelf is het zwaartepunt van de verdichting en heeft een mooie boulevard “Het Terras” aan de Sloterplas waar dit paviljoen aan gelegen is. Centrum Nieuw-West heeft een verzorgingsgebied van 160.000 inwoners en zal in de komende 25 jaar groeien naar 250.000 inwoners.

Tevens krijgt Theater de Meervaart een nieuw gebouw aan de zuidwestoever in de Sloterplas. Dit besloot de gemeenteraad afgelopen zomer. Met de ontwikkeling van de nieuwe Meervaart en een betere verbinding tussen de Sloterplas en het Osdorpplein wordt een aantrekkelijk stadscentrum gemaakt voor alle inwoners van Nieuw-West.

In het voorjaar van 2021 komt er een investeringsnota en het stedenbouwkundig plan ter inzage. De gemeenteraad neemt midden 2021 hierover een besluit.

De overnamesom voor de thans aanwezige inventaris en vaste inrichting, huurrechten en goodwill bedraagt € 95.000,– eventueel te vermeerderen met BTW. Handelsnaam “Bocador” behoort niet tot het verkochte.

De huurprijs bedraagt € 27.500,– per jaar exclusief BTW. Er wordt een nieuwe huurovereenkomst afgesloten van tenminste 5 jaar met aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar met een opzegtermijn van minimaal 12 maanden.

Voor meer informatie:
Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
€ 27.500,- per jaar
Aangeboden sinds
2021-01-18
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
50 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts