Mijn alerts Direct regelen
Menu

Voormalig Hostellerie VanGaelen te Heeze

Noord-Brabant · Koop · 407m2
Koopprijs € 995.000,-

Voormalig Hostellerie VanGaelen te Heeze.

Onze opdrachtgever is de pandeigenaar. Hij was jarenlang exploitant van Hostellerie van Gaalen totdat hij ruim 12 jaar geleden zijn horecaexploitatie verkocht en het pand verhuurde aan de horecaexploitant. Deze heeft het circa 12,5 jaar gehuurd en uitgebaat, maar is nu failliet. Onze opdrachtgever heeft van de curator de gehele inventaris teruggekocht. Wij bieden het geheel inclusief inventaris aan.

Het betreft een prachtig gelegen kleinschalig hotel met restaurant in het centrum van het toeristische dorp Heeze en 15 auto-minuten van het dynamische centrum van Eindhoven en slechts 5 minuten lopen vanaf het NS-station. De drukke doorgaande weg door het centrum zal binnen enkele maanden veranderen in een sfeervolle straat omdat alsdan de Randweg om Heeze gerealiseerd zal zijn.

Het hotel beschikt over 14 moderne kamers, een professionele keuken van circa 76 m², ruim restaurant van circa 120 m², diverse bergruimten, diepvriescel, koelcel, ontbijtzaal/tuinkamer van circa 83 m², Brabant zaal van circa 50 m², receptie, en entree. Aan de achterzijde is een ruim terras gelegen evenals een terrastuin en een overdekt zitgedeelte. Aan de voorzijde bevindt zich ook een ruim overdekt terras.

Vanwege het faillissement zijn er geen verplichtingen meer richting personeel, leveranciers of iets dergelijks. Wel is er een afnamebeding/kettingbeding in de eigendomsakte opgenomen t.b.v. Heineken (alleen bier).

De vraagprijs voor het onroerend goed inclusief inventaris bedraagt € 995.000,– k.k.

Voor meer informatie: Henk Sluiter
Referentie: 19027

Kenmerken
Opdracht
 
Koopprijs
€ 995.000,-
Aangeboden sinds
2019-06-05
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
1951
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
407 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
2
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Henk Sluiter BRE RM
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op