Mijn alerts Direct regelen
Menu

Unieke hoeklocatie in de Jordaan

Noord-Holland · Huur · 90m2
Verhuurd

Unieke hoeklocatie in de Jordaan.

De ruimte is gelegen op een mooie hoeklocatie aan de Looiersgracht en Lijnbaansgracht in de Jordaan. De Jordaan is een iconische buurt met unieke grachtenpanden ten westen van de grachtengordel. Vroeger was de Jordaan een arbeiderswijk maar door demografische ontwikkelingen is het nu een hippe buurt met nauwe, gezellige straatjes met veel horeca, winkels en galeries.

De ruimte heeft de inrichting van een bruin café. De horecabedrijfsruimte is circa 45 m² op de begane grond en circa 45 m² in de kelder. Tevens beschikt het café over een terras aan de gracht met circa 15 zitplaatsen.

De openingstijden conform exploitatievergunning zijn zondag tot en met donderdag van 7:00 uur tot 1:00 uur en vrijdag en zaterdag van 7:00 uur tot 3:00 uur.

Huurinformatie
Een huurovereenkomst op basis van de standaard Huurovereenkomst Winkelruimte van de Raad Onroerende Zaken (ROZ) model 2012. De overeenkomst wordt aangegaan voor een huurtermijn van tenminste 5 jaar met aansluitende verlengingsjaren van telkens 5 jaar met een opzegdatum van minimaal 12 maanden.

Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt. De aanwezige installaties en inventaris worden “om niet” aan huurder overgedragen.

De huurprijs bedraagt € 50.000,– exclusief BTW per jaar.

Tevens is het mogelijk om de kantoorruimte op de eerste verdieping te huren. Huurprijs hiervoor is nader overeen te komen.

Voor meer informatie: Mark Roos
Referentie: 19012

Kenmerken
Opdracht
 
€ 50.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2019-03-22
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
1988
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
90 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op