Mijn alerts Direct regelen
Menu

Unieke EYECATCHER voor horeca aan de Noord Boulevard te Scheveningen

Zuid-Holland· prijs op aanvraag · 1239m2
prijs op aanvraag

Unieke EYECATCHER voor horeca aan de Noord – Boulevard te Scheveningen.

Strandweg Vastgoed B.V. heeft op het strand, aan de Boulevard ter hoogte van de keerlus aan het einde van de Gevers Deynootweg in Scheveningen, een uniek “one of a kind” paviljoen laten bouwen.

Het paviljoen bestaat uit kelder, begane grond, eerste en tweede etage. De begane grond en de eerste verdieping beschikken over terras. De tweede verdieping van het gebouw functioneert als techniekruimte. Het hoogste punt van het paviljoen is ca. 12 meter en de totale oppervlakte bedraagt ca. 1.239 m² ( exclusief ca. 911 m² terras )

Ligging
Het prominente horecapaviljoen bevindt zich aan de vernieuwde Noord – Boulevard nabij de welbekende Pier van Scheveningen en is omringd door diverse strandpaviljoens, hotels en restaurants.

De nieuwe boulevard is langer en breder en heeft een licht gebogen vorm. Hierdoor sluit de boulevard meer aan op de kustlijn die door duinenrijen aan de noordzijde van Scheveningen gevormd wordt. Tussen de boulevard en de strandpaviljoens komt een helling met een mooie groenstrook bedekt met helmgras.

De nabij gelegen parkeergarage heeft een capaciteit van maar liefst 670 parkeerplaatsen met directe toegang tot de boulevard en bevindt zich direct naast het paviljoen, hetgeen gunstig is voor de dagelijkse gast, maar ook zeker voor feesten, partijen, vergaderingen etc.

Invulling
Het horecabedrijf dat zich in het paviljoen vestigt moet een absolute publiekstrekker zijn die het hele jaar door bezoekers naar de badplaats, en specifiek naar de vernieuwde Noordboulevard trekt. Wij zoeken een ervaren horecaondernemer die een horecaconcept heeft of bedenkt waarbinnen alle kansen die er liggen zoveel als mogelijk worden benut.

Huurvoorwaarden op aanvraag.

Voor meer informatie: bram@adhoc-hm.nl of bart@adhoc-hm.nl

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2022-10-25
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
1239 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bart Klaasboer
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts