Mijn alerts Direct regelen
Menu

Uniek recreatie- en vakantiepark aan het water in Noord Holland te koop

· prijs op aanvraag
prijs op aanvraag

Erfgoedpark de Hoop is een modern doch authentiek ontwikkeld recreatie- en vakantiepark in de provincie Noord-Holland op nog geen 30 minuten afstand van Amsterdam, Schiphol en Alkmaar. Het bevindt zich op een unieke, historische locatie aan de rand van een natuurgebied direct aan het Uitgeestermeer. Een prachtige groene en waterrijke omgeving waar voor elke vakantieliefhebber voldoende te beleven is. Men kan hier vandaan mooie wandelingen en fietstochten maken of diverse vaarroutes volgen. Aangrenzend aan het park bevindt zich het (openbare) Zwaansmeer. Aan dit recreatiemeer is het heerlijk vertoeven aan het water op een zonnige dag. Het grasveld en het ondiepe water maakt dit een geweldige speelplek voor families met (jonge) kinderen.

Het park beschikt over schitterend ingerichte accommodaties, te weten:
• 3 luxe vakantieappartementen voor grote gezelschappen voor 10, 12 of 16 personen.
• 6 luxe 4- persoons appartementen met een prachtig uitzicht over het zwemmeer en de molen.
• 24 safari lodges voor gezelschappen van 4, 5, 6 en 8 personen.

Ook treft u op het park een hoog, doch toegankelijk, aangeschreven restaurant met riant terras en een ijs- en taartwinkel (beide in verhuurde staat). Het restaurant beschikt tevens over twee zalen waardoor het ook mogelijk is om evenementen, zakelijke bijeenkomsten of andere besloten partijen te reserveren.

Er is zicht op uitbreidingsmogelijkheden van het park op de naastgelegen percelen. Eigenaren zijn daar thans over in gesprek met stakeholders. Nadere toelichting kan, bij voorkeur tijdens een bezichtiging, worden gegeven.

De vraagprijs voor het object bestaande uit de rechten van erfpacht met daarop de opstallen, bungalowtenten, speeltuinen, aanmeersteigers en overige aanhorigheden alsmede het recreatiebedrijf Recreatie- en Erfgoedpark De Hoop, omvattende goodwill, inventaris en handelsnaam is op aanvraag.

Verkoop is onder voorbehoud goedkeuring RAUM (Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer) op koper ten aanzien van overgang recht van erfpacht.

Neem voor meer informatie contact op met Mark Roos.

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
 
Status
 
Aanvaarding
 
Bouw
 
Hoofdbestemming
 
Bouwjaar
 
Soort bouw
 
Oppervlakten
 
Oppervlakte
 
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts