Mijn alerts Direct regelen
Menu

Uniek horecabedrijf in Stadspark de Haarlemmerhout te Haarlem ter overname

Noord-Holland · Koop · 80m2
Koopprijs € 650.000,-

Uniek horecabedrijf in Stadspark de Haarlemmerhout te Haarlem ter overname

Dit bijzondere en zeer charmante object ligt verscholen midden in het groen van Stadspark De Haarlemmerhout. De overburen zijn de dieren van het Hertenkamp. Nurks ligt op loopafstand van Haarlem Centrum en goed zicht- en bereikbaar vanaf de wegen rondom. In Haarlem bevinden zich verscheidene parken en recreatiegebieden. Hiervan is de Haarlemmerhout toch de bekendste. De Haarlemmerhout is een stadsbos aan de rand van Haarlem. Het bos bestaat al sinds het begin van onze jaartelling.
Je vindt hier de kinderboerderij en hertenkamp De Houthoeve met allerlei verschillende dieren om te bekijken en een hele leuke speeltuin voor de kleinste bezoekers. Het “vlooienveld” is zomers zeer in trek bij zonnebadende recreanten. De Hout is in de afgelopen jaren ook gegroeid tot dé sportrecreatie plek van Haarlem. En al vele jaren de locatie van diverse kunst en muziek festivals én het Bevrijdingsfestival. Kortom een park vol reuring met veel passanten, toeristen en recreanten richting Nurks.
De gemeente Haarlem is volop bezig met de ontwikkeling van verdere recreatie in de Haarlemmerhout.

Nurks is met zorg ingericht; heeft een krachtige en herkenbare huisstijl. Nostalgisch en modern tegelijk en beschikt over een open keuken. Binnen is er plaats voor circa 45 couverts. Het terras erbij kan dit verdubbelen.
Nurks is een plek, op loopafstand van de drukte van centrum Haarlem waar je je toch in een “groene oase” bevindt.
De omgeving straalt nostalgie en rust uit. Zeer geschikt voor iedereen die graag op een unieke en écht Haarlemse plek wil ontspannen en genieten. Nurks serveert een goede kop Italiaanse koffie met taart, heeft een brede lunchkaart, alles rondom de ‘borrel, biertjes met bites’ en een ‘vroeg’ diner van pannenkoek tot Nurks-dag-hap. Je kunt hier ideaal een feestje vieren. Het is een intieme plek met een weids en groen uitzicht. Ben je jarig, ga je trouwen (het is een trouwlocatie!), zoek je een vergaderlocatie of wil je bijvoorbeeld jouw vrienden en/of collega’s verrassen met een culinair privé? diner? Nurks organiseert het.

De vraagprijs voor het bedrijf inclusief de opstal en het recht van erfpacht bedraagt € 650.000,– k.k. (€ 350.000,– voor het recht van erfpacht en de opstal en € 300.000,– voor het horecabedrijf).
Het betreft het recht van erfpacht op het perceel Hertenkamplaan 1 te 2012 CV Haarlem, kadastraal bekend als gemeente Haarlem II, Sectie R, nummer 1416, ter grootte van 2 are en 20 centiare inclusief de zich daarop bevindende opstal en het daarin geëxploiteerde horecabedrijf Eethuis Nurks in de Hout bestaande uit de inventaris, goodwill en handelsnaam (inclusief domeinnaam en website).

Referentie: 18024
Contactpersoon: Bram Stokman

Kenmerken
Opdracht
 
Koopprijs
€ 650.000,-
Aangeboden sinds
2018-03-27
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
80 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op