Mijn alerts Direct regelen
Menu

UNIEK HORECAPAND OP PROMINENTE LOCATIE CENTRUM ALMERE

Flevoland· prijs op aanvraag · 250m2
prijs op aanvraag

UNIEK HORECAPAND OP PROMINENTE LOCATIE CENTRUM ALMERE

Het markante horecapand bevindt zich op een strategische hoeklocatie die de Grote Markt, Belfort, Schutterstraat en Citadel met elkaar in verbinding brengt. Op loopafstand van de locatie bevinden zich bushaltes, parkeergarages (onder deze locatie) en het centraal station. De bereikbaarheid is uitstekend. Jaarlijks bezoeken circa 10 miljoen bezoekers dit gedeelte van het centrum van Almere.

Er zijn terrasmogelijkheden.

Almere
Almere is een stad en gemeente in de provincie Flevoland. De gemeente heeft ca. 215.000 inwoners. Het is de 8e stad van Nederland (1 maart 2021 bron: gemeente Almere ) en grenst aan zijn landzijde aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Aan zijn waterkant ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer.

Almere Centrum is met haar uitgebreide winkelaanbod een van de grootste winkelgebieden in Nederland en is onderscheiden door haar bijzondere architectuur en grote winkels. Shoppen, lekker lunchen, of gewoon genieten van het prachtige winkelgebied, met een groot afwisselend aanbod van mode, schoenen, sport, optiek, cosmetica en een diversiteit aan horeca, cultuur en entertainment.

Daarnaast is Almere Centrum 7 dagen per week geopend en is goed te bereiken met zowel de fiets, het openbaar vervoer en de auto, diverse parkeergarages en parkeerterreinen liggen verspreid door het centrum. Qua horeca is thans onder andere het volgende aanbod aanwezig: De Beren, Ma Maison, Bagels & Beans, Burger King, KFC, FEBO, Starbucks, La Cubanita, Proeflokaal Bregje en Woodstone.

De reguliere horeca concentreert zich hoofdzakelijk aan het Belfort(plein) en de fastfoodbedrijven zijn te vinden rond de bioscoop aan het Forum. Bioscoop Utopolis aan het Forum beschikt over 8 zalen en 2.2500 stoelen.

Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022
De gemeente Almere organiseert samen met de Floriade Almere 2022 BV, Provincie Flevoland, de Nederlandse Tuinbouwraad en andere partners de Floriade Almere 2022. Deze zevende editie van de wereldtuinbouwtentoonstelling staat in het teken van Growing Green Cities. Centraal staan urgente vraagstukken die samenhangen met de wereldwijde verstedelijking, zoals voedselvoorziening, klimaatverandering en energiewinning. De Floriade is een proeftuin voor onderzoek naar innovatieve systemen op het gebied van reststromen, waterzuivering, water, mobiliteit, maar bovenal voedselproductie. https://floriade.com/nl/ De Floriade start op 14 april 2022 op en eindigt 9 oktober 2022. Men verwacht circa 2 miljoen bezoekers.

Voor meer informatie: Bram Stokman & Bart Klaasboer.
Referentie: 21009

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2021-03-19
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
250 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
2
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Persoonlijke alert instellen

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Mijn alerts