Mijn alerts Direct regelen
Menu

Uitstekende kansen voor horeca aan nieuw horecaplein centrum Tilburg

Noord-Brabant· prijs op aanvraag · 240m2
prijs op aanvraag

Uitstekende kansen voor horeca aan nieuw horecaplein centrum Tilburg

Wereldhave is in de binnenstad van Tilburg bezig met een grootschalige herontwikkeling. De eerste fase van de herontwikkeling is in 2020 opgeleverd. De nieuwe winkel van boekhandel Gianotten Mutsaers (local hero) heeft februari 2020 haar deuren geopend, de nieuwe winkel van ANWB ging op 2 december vorig jaar open en C&A is inmiddels verhuisd van de Heuvelstraat naar de Emmapassage en heeft haar deuren geopend.

De tweede fase van de herontwikkeling zal eind Q4 2021/begin Q1 2022 aan de nieuwe huurders worden opgeleverd waarbij in 2022 openstelling voor publiek van het gehele gebied is voorzien. Tevens worden er 170 appartementen boven de winkels gebouwd, deze worden gelijktijdig met de tweede fase van de herontwikkeling opgeleverd.

Op de kruising van de Frederikstraat en de Emmapassage, nabij het Piusplein, wordt een kleinschalig horecaplein gerealiseerd.

Wij mogen een viertal fraaie horeca-units aanbieden aan dit knusse horecaplein:

De grootste unit van de vier betreft een prachtige hoeklocatie (unit 20) bestaande uit een begane grond van ca. 269 m² b.v.o. en 237 m² b.v.o. eerste etage, totaal 506 m² b.v.o. Deze ruimte zal, in overleg met en na verstrekking van vergunning door Gemeente Tilburg, over een aantrekkelijk terras kunnen beschikken.

Voorts zijn er 3 naast elkaar gelegen units, units 17, 19 en 23 (hoek) met oppervlaktes van respectievelijk 150 m², 240 m² (eventueel te splitsen) en 147 m².

Voor meer informatie en of een afspraak ter plaatsen kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie: Bram Stokman
Referentie: 21012

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2021-03-31
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
240 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts