Mijn alerts Direct regelen
Menu

Te koop restaurant en OG in Langweer Friesland

Friesland · Koop · 496m2
Koopprijs € 1.100.000,-

Te koop: restaurant en OG in Langweer (Friesland)

Restaurant Noflik is gelegen midden in het mooiste straatje van Langweer, genaamd de Buorren. Het prachtige terras ligt volop in de zon.

Een authentiek ingericht en winstgevend restaurant. Het bedrijf kenmerkt zich door een ‘oud- Hollandse’- inrichting met veel houtafwerkingen. Men beschikt over circa 90 zitplaatsen in totaal en verdeeld over twee verkoopruimten. Op het riante terras zijn circa 100 zitplaatsen aanwezig.

Achterin het restaurant treft men de volledig ingerichte en goed onderhouden keuken evenals de toiletgroepen en de entree naar de achtertuin. Hier is een koelcel geplaatst en een overdekte opslag.

In de achtertuin is ook de opgang naar de bovengelegen woning en de opslagruimte boven het restaurant. Een naastgelegen bedrijfspand is deels in eigendom en is volledig in gebruik als opslag.

Ligging
De directe omgeving kenmerkt zich onder meer door detailhandel, wooneenheden en horeca. Langweer is een bekend watersportdorp en trekt jaarlijks vele (watersport)toeristen. Noflik Langwar is gelegen in een horecaconcentratiegebied.

Het pand is goed bereikbaar voor automobilisten, watersporters alsmede voor fietsers en voetgangers. Vanaf de A7 Joure-West is het pand op circa 15 autominuten gelegen. Joure is op circa 15 autominuten en Sneek is op circa 25 autominuten gelegen.

In de directe omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden aanwezig. Dit betreffen zowel parkeerplaatsen aan de omliggende straten alsmede kleinschalige parkeerterreinen.

Het betreft de verkoop van:
Het horecabedrijfspand aan de Buorren 29a-31 te Langweer, kadastraal bekend gemeente Langweer, sectie A, nummers 6244 en 7339, 5037, 6237 en 6241 inclusief het daarin gevestigde horecabedrijf bekend als Noflik Langwar, gelegen aan de Buorren 29a-31 te Langweer, omvattende het huurdersbelang in het onroerend goed, de volledige bedrijfsinventaris, huurrechten en goodwill.

De vraagprijs voor het onroerend goed en bedrijf bedraagt € 1.100.000,– kosten koper.

Voor meer informatie:
Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
Koopprijs
€ 1.100.000,-
Aangeboden sinds
2020-04-01
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
1880
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
496 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
2
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Persoonlijke alert instellen

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Mijn alerts