Mijn alerts Direct regelen
Menu

Sushi-restaurant ter overname

Noord-Holland · Huur · 35m2
Verkocht

Sushi-restaurant ter overname.

Bedrijfsomschrijving
Het betreft een sushi restaurant gevestigd in de Taksteeg, deze steeg verbindt de Kalverstraat met het Rokin. Het restaurant heeft op de begane grond circa 25 zitplaatsen. Op de 1e verdieping treft men de toiletgroepen en een voorraadruimte/bedrijfswoning/studio. Het restaurant heeft tevens de mogelijkheid voor een gevelterras.

Ligging
Het sushi restaurant is gelegen in Centrum-West te Amsterdam met op steenworpafstand het Rokin. Hier bevinden zich tramlijnen 4 en 14 tevens metrolijn 52. In de avond functioneert het station als een bushalte voor verschillende nachtbussen.

Overnamesom
De overnamesom voor het bedrijf omvattende de bedrijfsinventaris, het zogenaamde huurdersbelang, goodwill en alsmede het verkrijgen van de huurrechten bedraagt € 70.000, –.

Huurinformatie
De huurovereenkomst is ingegaan op 1 december 2013 voor de duur van 5 jaar met één aansluitende optieperiode van 5 jaar en aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar.

De huurprijs bedraagt thans circa € 43.000, — per jaar exclusief BTW.

De overname van het Sushi-restaurant is onder voorbehoud van medewerking door verhuurder op een zogenaamde indeplaatsstelling of wel nieuwe huurovereenkomst.

Voor meer info:
Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
€ 43.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2021-02-24
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
35 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts