Mijn alerts Direct regelen
Menu

Raedhuys Maasland

Zuid-Holland· Koop/Huur · 356m2
680.000,- k.k. / 75.000,-

Raedhuys Maasland

Het oude gemeentehuis in het centrum van Maasland (regio Westland 112.500 inwoners) is inmiddels deels getransformeerd tot een brasserie/restaurant met 130 zitplaatsen. Het bestemmingsplan is aangepast en er ligt een volledig (bouwkundig) plan voor een schitterend restaurant. Ook zijn er diverse bouwkundige ingrepen zijn uitgevoerd; sparingen zijn aangebracht, vloeren verstevigd, indeling aangepast, nieuwe wanden, vloeren, plafonds , kozijnen vervangen, etc.

De huidige eigenaar heeft echter besloten dat het exploiteren van een restaurant niet past naast zijn drukke andere werkzaamheden. Daarom wordt dit project ter overname aangeboden.

Het betreft een begane grond van 127,8 m² (entree, toiletgroepen, keuken met opslagruimte en wijnkamer), eerste verdieping van 142,9 m² (restaurant/brasserie met circa 70-80 zitplaatsen) en tweede verdieping van 85 m² (restaurant/private dining, 50 zitplaatsen).

Voor het pand is het mogelijk een terras te exploiteren.

Koop onroerend goed in huidige staat € 680.000,– k.k. (eventueel huur bespreekbaar a € 75.000,– per jaar op basis van casco).

Meer informatie: Henk Sluiter

Kenmerken
Opdracht
 
Prijs
€ 680.000,- k.k.
Huurprijs
€ 75.000,-
Aangeboden sinds
2023-02-14
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
356 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
2
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts