Mijn alerts Direct regelen
Menu

Prachtige kans aan de Amsterdamse Zuidas

Noord-Holland · Huur · 290m2
Verkocht

Prachtige kans aan de Amsterdamse Zuidas.

Aan de Zuidas, Gustav Mahlerlaan 525, wordt Cateraar / Traiteur met take-away en sit down Zwaan II ter overname aangeboden. Het bedrijf is gevestigd in het hart van het zakendistrict van Amsterdam. Behalve hun take-away van restaurantkwaliteit, verzorgt Zwaan II de catering voor veel van de bedrijven die zich in de naastgelegen kantoren hebben gevestigd. Zwaan II heeft dan ook een uitgebreid klantenbestand dat men kan overnemen. Ook is Zwaan II ingericht voor sit down.

Het bedrijf is uitstekend te bereiken met zowel openbaar vervoer als de auto. Station Zuid bevindt zich tegenover Zwaan II en is een van de drukst bezochte stations van Amsterdam. Behalve de trein, stoppen de metro (Noordzuid-lijn), tram en bus ook op dit station.

De totale oppervlakte van de horecabedrijfsruimte is circa 290 m² en is verdeeld over verschillende lagen. De keuken is circa 70 m² en bevindt zich momenteel op het entresol. Het maaiveldniveau en een gedeelte van het souterrain worden als verkoopruimte gebruikt. Het overblijvende deel van het souterrain is in gebruik als kantoor-, opslag- en voorraadruimte.
Met een eenvoudige wijziging kan de verkoopruimte op maaiveldniveau (nu circa 44 m²) substantieel worden vergroot (naar circa 82 m²). Tevens beschikt Zwaan II over een groot gevelterras.

De huur van Zwaan II bedraagt thans € 71.250,– op jaarbasis. Per 1 oktober 2019 zal de huur worden verlaagd naar
€ 59.000,– per jaar (= € 203,- per m² per jaar!).

De overnamesom voor het bedrijf, omvattende de installaties, voorzieningen, inventaris, het huurdersbelang in het onroerend goed, goodwill en handelsnaam bedraagt € 200.000,–.

Voor meer informatie: Mark Roos
Referentie: 19009

Kenmerken
Opdracht
 
€ 59.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2019-05-24
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
2010
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
290 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
kantorenpark
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op