Mijn alerts Direct regelen
Menu

Prachtig sfeervol en succesvol restaurant in Alkmaar

Noord-Holland · Huur · 272m2
Huurprijs € 60.000,- per jaar

Prachtig, sfeervol en succesvol restaurant in Alkmaar

Miss Central, gevestigd in het hart van Alkmaar, is een gerenommeerd lunchrestaurant dat roem heeft vergaard dankzij zijn verrukkelijke koffie en thee, verleidelijke taartjes, smakelijke lunches, unieke high tea’s en high wines, bruisende borrels en vermakelijke evenementen. De ambiance en atmosfeer zijn echt ‘on-Alkmaars,’ helemaal trendy en bruisend.

Dit etablissement beschikt over een bijzonder ruim buitenterras, gelegen midden in een drukke winkelstraat, met een capaciteit van ongeveer 40 gasten. Het terras is verwarmd, sfeervol verlicht en voorzien van een overkapping, waardoor het zowel in de zomer als winter een aangename plek is om te vertoeven. Binnen biedt het restaurant plaats aan zo’n 70 gasten in een ruime opstelling.

Miss Central is gelegen aan de Laat 183 en samen met de Langestraat vormt de Laat-West het centrale winkelgebied van Alkmaar. Conform de recente visie van het stadsbestuur, evolueert Laat-West niet alleen tot een winkelbestemming, maar speelt het ook een cruciale rol als sociale ontmoetingsplek, waarbij horecagelegenheden een essentiële functie vervullen.

De huidige eigenaar heeft een passie voor het opzetten en uitbouwen van bedrijven, en dat is bij Miss Central uitstekend gelukt. Nu bieden we ondernemers de kans om dit succesvolle concept over te nemen en verder te ontwikkelen. Er zijn nog volop mogelijkheden om te benutten.

Deze ruime horecaruimte beschikt over een totale oppervlakte van circa 272 m² . Met een centrale bar, meerdere zitgedeeltes, een professioneel uitgeruste keuken en voldoende opslagruimte biedt deze ruimte veel mogelijkheden.

Overname Miss Central
Voor de thans aanwezige inventaris, vaste inrichting/technische installaties en goodwill, zulks inclusief het concept, handelsnaam, domeinnaam, website en social media kanalen wordt een richtprijs van € 195.000,– gehanteerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 60.000,– per jaar exclusief BTW op basis van een huurovereenkomst voor de duur van minimaal 5+5 jaar.

Voor meer informatie: Rick van Ginkel & Bram Stokman

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 60.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2023-10-11
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
272 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts