Mijn alerts Direct regelen
Menu

Diverse bijzondere units te huur voor horeca en of leisure

Noord-Holland· prijs op aanvraag · 1439m2
prijs op aanvraag

Diverse bijzondere units te huur voor horeca en/of leisure in het vernieuwde winkelcentrum Ringers, voorheen Noorder Arcade, te Alkmaar.

KENMERKEN RINGERS WINKELCENTRUM
– “Mixed use” en gevarieerd koop- en beleefcentrum;
– Grote internationale winkels;
– Goede bereikbaarheid, gelegen aan de binnenring;
– Overdekt (slecht weer bestemming);
– Terrassen aan aantrekkelijke kade;
– Grootste en modernste parkeervoorziening van Alkmaar;
– Dichtbij historische binnenstad.

Het winkelcentrum kenmerkt zich door en onderscheidt zich in het huisvesten van grote merken, de ligging in de binnenstad van Alkmaar, de goede bereikbaarheid en uitstekende parkeergelegenheid. Binnen het winkelcentrum ligt de focus op sport, outdoor, vrije tijd, elektronica en aanvullend horeca. Momenteel zijn in het winkelcentrum onder andere gevestigd: Media Markt, Prénatal, ToyChamp, Only for Men, Daka, ANWB, Decathlon, Bever, Barista Café, Heinde & Ver en BurgerMe.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het winkelcentrum is gelegen in Overstad, direct grenzend aan de binnenstad van Alkmaar. In Overstad is in 2016 de nieuwe Vue-bioscoop geopend waarin tevens een filmhuis, casino en restaurant zijn gevestigd. Het centrum is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf het NS-station is het ongeveer 6 minuten lopen en direct voor de deur is een bushalte waar 12 verschillende lijnbussen stoppen.
Alkmaar is een stad met circa 109.000 inwoners en heeft een sterke regionale functie. Naast de regionale functie is Alkmaar met de ligging nabij het duingebied en de stranden een veel bezochte plaats door toeristen.

VERZORGINGSGEBIED
Ringers Winkelcentrum heeft een belangrijke regiofunctie. Bezoekers komen grofweg uit het gebied tussen Den Helder en Amsterdam.

PARKEREN
Veel bezoekers en toeristen in Alkmaar maken gebruik van de auto. Een sterke troef van Ringers Winkelcentrum is de aanwezigheid van de eigen ondergrondse parkeergarage en parkeerterrein buiten met in totaal 800 parkeerplaatsen, waarvan circa 100 op maaiveldniveau. Dit is de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar en de enige in het Ringerskwartier van formaat.
De parkeervoorziening ligt op een belangrijke invalsweg vanaf de snelweg en op de parkeerroute van Alkmaar. Centrumbezoekers waarderen het parkeren vanwege de ruime opzet, prettige aanrijroute en de korte loopafstand van de binnenstad. De voetgangers in- en uitgang bevindt zich in het winkelcentrum, waardoor elke parkeerder sowieso een bezoek brengt aan het winkelcentrum.

AANBOD
Wij kunnen de volgende units aanbieden:

Horeca/Leisure:
– Unit 27; een kelderruimte van circa 1.439 m² die toegankelijk is vanaf de begane grond op het Ringersplein en direct vanuit de parkeergarage (ONDER VOORBEHOUD VERHUURD);
– Unit 23: ter grootte van circa 1.132 m² op de eerste etage.

Leisure (met ondersteunende/ondergeschikte horeca):
– Unit 16/17; gelegen op de eerste etage met een oppervlakte van circa 3.100 m² (eventueel te splitsen) (ONDER VOORBEHOUD VERHUURD);
– Unit 18; op de eerste etage, ter grootte van circa 1.091 m²;
– Unit 26; circa 1.070 m² op de tweede etage. Deze ruimte bevindt zich direct boven unit 18.

Energielabel:
Unit 16/17: A
Unit 18: A
Unit 23: A
Unit 26: A
Unit 27: A

MEER INFORMATIE
Vraag bij ons de uitgebreide brochure van Ringers op.

REFERENTIENUMMER
18023

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2016-07-13
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
nieuwbouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
1439 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
overig
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts