Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecaruimten in Kadehuis aan de Rijnkade Arnhem

Gelderland · Huur · 521m2
Huurprijs € 135.000,- per jaar

Horecaruimten in Kadehuis aan de Rijnkade Arnhem

Het Kadehuis wordt een plek voor alle Arnhemmers en krijgt een prettige identiteit en levendigheid. Het wordt een plek om plezierig te wonen, te werken, te ondernemen en te ontspannen in een levendige en leefbare buurt. De ontwikkelaar maakt met Het Kadehuis een nieuwe place to be in Arnhem, bestaande uit 6 karakteristieke panden met een indrukwekkende eigentijdse architectuur.

De gezellige Nieuwstraat verbindt het centrum met de Rijn en wordt het begin van een leuke wandelroute langs de Rijnkade naar het Cobercokwartier in het oosten en Museum Arnhem in het westen. De nauwe samenwerking met ondernemers zoals die in de Foodhall versterkt de sterke synergie tussen uiteenlopende culturele, culinaire en kunstzinnige programma’s in de zuidelijke binnenstad. Het Kadehuis versterkt het karakter van de zuidelijke binnenstad en zal als echte bestemming en nieuwe hotspot in de stad gaan fungeren. Levendig, leefbaar, creatief, verbonden!

Het Kadehuis bevindt zich naast Foodhall Arnhem.

De plint van Het Kadehuis bestaat totaal uit 9 commerciële units. De commerciële units zijn flexibel in te vullen en zijn hoog en licht ontworpen. De grootte van de units varieert van circa 59 m² tot 521 m² bruto vloeroppervlakte (BVO).
De units 1 en 2, en eventueel unit 4 en 8 zijn bestemd voor horeca. Unit 9 behoort tot de Foodhall. Naast de passage op de Nieuwstraat zal hier mogelijk ook een toegang tot de Foodhall komen. De overige units zijn geschikt voor diverse Arnhemse ondernemers, maatschappelijke dienstverlening, werkplekken, atelier- en expositieruimten of een mobiliteitshub.
Hieronder staan de diverse beschikbare units met een plattegrond en de technische specificaties. De units zijn volledig casco en dus naar eigen wens nog in te richten. Er is wel voorzien in een aansluitpunt voor riool, ventilatie en stadsverwarming. Voor de technische specificaties met betrekking tot onder andere vloeren, wanden, installaties e.d. verwijzen wij naar de Technische omschrijving bedrijfsunits Het Kadehuis.

Commerciële unit 1 circa 521 m² BVO:
Deze ruime commerciële unit heeft rondom verdiepingshoge glazen puien met drie openslaande deuren naar zowel de Rijnkade als de Nieuwstraat. Vanuit deze commerciële unit heb je dus uniek uitzicht op onder andere de bruisende Rijnkade, de Nederrijn, Strand Zuid en de Nelson Mandelabrug. Door de diverse hoogtes en niveauverschillen is de indeling speels en biedt daarmee verschillende leuke indelingsvarianten. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een terras op de Rijnkade, welke gelegen is op het zuiden. Dit alles maakt deze commerciële unit uitermate geschikt voor een horecabestemming. Deze fantastische plek op de hoek van de Rijnkade en de Nieuwstraat verdient een echte “Grand Cru”.

Het is verder mogelijk om commerciële unit 2 van circa 186 m² BVO en/of commerciële unit 4 van circa 67 m² BVO aan commerciële unit 1 toe te voegen.

Huurprijs: € 135.000,00 per jaar exclusief BTW.

Commerciële unit 4 circa 67 m² BVO:
Deze unit is gelegen aan de Nieuwstraat naast de passage naar de Foodhall en heeft een grote glazen pui met een entreedeur. Deze unit kan zowel zelfstandig als samen met unit 1 afgenomen worden.

Huurprijs: € 12.000,00 per jaar exclusief BTW.

Commerciële unit 2 circa 186 m² BVO:
Deze unit is gelegen aan de Nieuwstraat en heeft twee grote glazen puien met een dubbele entreedeur. Deze unit kan zowel zelfstandig als samen met unit 1 afgenomen worden.

Huurprijs: € 32.000,00 per jaar exclusief BTW.

Commerciële unit 8 circa 164 m² BVO:
Deze unieke unit is de eyecatcher van Het Kadehuis vanuit de binnenstad naar de Rijnkade. Deze unit ligt op de hoek van de Trans en de Nieuwstraat en heeft in totaal zeven plafond hoge glazen puien en een dubbele glazen deur aan de kant van de Nieuwstraat. De unit is niet alleen riant maar heeft ook nog een vrije hoogte van bijna 7 meter waardoor er een vide is op de 1e verdieping met vier grote ramen. Deze unit is eventueel ook geschikt voor horeca.

Huurprijs: € 32.000,00 per jaar exclusief BTW.

Voor de brochure verwijzen wij u graag door naar:
hetkadehuis.i-zine .nl /het-kadehuis-brochure-commerciele-units/

Meer informatie:
Rick van Ginkel en Bram Stokman

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 135.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-05-16
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
521 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts