Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecaruimte te huur in Westfield Mall of the Netherlands

Zuid-Holland· prijs op aanvraag · 300m2
prijs op aanvraag

Horecaruimte te huur in Westfield Mall of the Netherlands.

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2021 verdergaan als “Westfield Mall of the Netherlands” en wordt het grootste (winkel)centrum van Nederland. Uniek en volledig overdekt waar bezoekers een dag lang kunnen verblijven met ca. 4.000 gratis parkeerplaatsen. Centraal staan circa 280 winkels, een bijzondere architectuur zowel binnen als buiten, onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, flagship stores met internationale retailers, een ongekend hoog serviceniveau en de versmarkt genaamd Fresh! met uitsluitend versproducten.

Unibail-Rodamco-Westfield investeert ruim 630 miljoen euro in de realisatie van de plannen. Het Dining Plaza heeft een innovatief ontwerp, directe toegang tot de Kinepolis bioscoop met 10 zalen en een volledig assortiment van 11 restaurants en 7 kiosken.

Het aanbod van eten en drinken wordt zorgvuldig geselecteerd op het gebied van prijs en kwaliteit, met concepten van alle smaken, afmetingen, concept en design. O.a. Wagamama, Vapiano en O’Learys zijn reeds gecontracteerd.
O’Learys Sportsbar, de grootste sportsbar van Nederland, huurt ruim 3.000 m² van het Dining Plaza en biedt een totaalconcept aan eten, drinken en sportfaciliteiten voor de gehele familie onder één dak. Te denken valt aan bowling, minigolf, curling, pubgames en bijvoorbeeld faciliteiten voor bedrijfsfeesten en grote evenementen zoals EK en WK Voetbal, Olympische Spelen etc.

Contactpersoon: Bram Stokman
Referentie: 19072

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2020-04-28
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
2020
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
300 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Persoonlijke alert instellen

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Mijn alerts