Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecaruimte in de wijk Kralingen te Rotterdam

Zuid-Holland · Huur · 283m2
Huurprijs € 60.000,- per jaar

Horecaruimte in de wijk Kralingen te Rotterdam.

Het betreft een restaurantruimte aan de nostalgische Admiraliteitskade in het centrum van Rotterdam in de wijk Kralingen.

Het pand ligt op de rand van Kralingen en de Stadsdriehoek en is het eigenlijke centrum van Rotterdam. De naam Stadsdriehoek verwijst naar de historische driehoekige vorm van de stad Rotterdam, die werd begrensd door de Coolvest en de Schiedamse Vest in het westen, de Goudsevest in het noordoosten en de Nieuwe Maas in het zuiden.

In Kralingen wonen veel gezinnen, koppels en expats met hoge inkomens. Naast het aantal hoge inkomens kenmerkt de wijk Kralingen zich ook door de grote aanwezigheid van studenten die in de omgeving Oudedijk en Admiraliteitskade vertoeven.

De Rotterdamsche Admiraliteit is in 2014 begonnen met als doel een luxe jachthaven te realiseren voor motorjachten. Sinds de start is de jachthaven al snel uitgegroeid tot een haven met meer dan 100 vaste ligplekken en 25 passantenplaatsen. Het Boerengat is omgevormd tot een van de twee toeristische havens in Rotterdam waar mensen hun boot kunnen aanmeren.

De Admiraliteitskade heeft een lange en belangrijke geschiedenis voor Rotterdam. Op loopafstand zijn de befaamde kubussen te vinden evenals de Markthal en de tram-, metro- en bushalte.

De begane grond heeft een totale oppervlakte van 173 m². Daarnaast heeft het object een souterrain van 110 m² met een beperkte vrije hoogte. Binnen is plek voor minimaal 120 zitplaatsen.

Het restaurant beschikt over een terras aan de voorzijde van het pand met circa 30 zitplaatsen. Het terras is gelegen op het zuiden en heeft uitzicht op het water.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.

De huurprijs bedraagt € 60.000,– per jaar exclusief BTW.

Contactpersoon: Henk Sluiter
Referentie: 19070

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 60.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2020-01-13
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
283 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Henk Sluiter BRE RM
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op