Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecabedrijfsruimte aan de Spuistraat te Amsterdam

Amsterdam · Huur · 175m2
Verkocht

Horecabedrijfsruimte aan de Spuistraat te Amsterdam.

Miss Moneypenny is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Spuistraat 223-225.

De horecabedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 175 m² verdeeld over het restaurantgedeelte, kelder, keuken, opslag en bargedeelte. In het bargedeelte zijn 30 zitplaatsen en aan de bar zijn 15 barkrukken. Het restaurantgedeelte telt 40 zitplaatsen. De keuken bevindt zich in de kelder en is volledig en professioneel ingericht. Het restaurant is zeer sfeervol ingericht.
Het restaurant beschikt over een ruim terras aan de voorzijde van het pand met circa 60 zitplaatsen.

De Spuistraat is gelegen op loopafstand van de Dam, Kalverstraat en het Centraal Station. In de directe omgeving bevinden zich de Jordaan, de Nieuwmarkt, Magna Plaza, de Bijenkorf, diverse uitstekende restaurants en trendy hotels, waaronder het W Hotel en Magna Plaza. Het exclusieve Soho House bevindt zich schuin tegenover Miss Moneypenny.

Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer; trein, bus, tram en het onlangs geopende metrostation ligt op minder dan 600 meter lopen, in de nabije omgeving zijn taxi standplaatsen te vinden en de wegen zijn gemakkelijk te bereiken, dankzij de recent gebouwde Michiel de Ruytertunnel.

Er is door de gemeente Amsterdam een omgevingsvergunning verleend die de Horeca IV mogelijk heeft gemaakt. Horeca IV Horecabedrijven die tot hoofddoel hebben het voor consumptie ter plaatse verstrekken van in hoofdzaak ter plaatse bereide maaltijden en van in hoofdzaak ter plaatse bereide etenswaren, met als nevenactiviteit het verstrekken van alcoholische, zwak- en niet alcoholische dranken. Onder deze vorm van horeca vallen in elk geval restaurants, lunchrooms, koffiehuizen, ijssalons.

Er zijn geen leveranciersverplichtingen van toepassen en het bedrijf kan vrij van personeel worden overgenomen.

De vraagprijs voor de volledige bedrijfsinventaris, het huurdersbelang in het onroerend goed, de goodwill, handelsnaam, domeinnaam en sociale media accounts bedraagt € 360.000,–.
De huurprijs bedraagt circa € 111.000,– per jaar exclusief BTW.

Voor meer informatie: Mark Roos
Referentie: 18072

Kenmerken
Opdracht
 
€ 111.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2018-12-05
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
175 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op