Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecabedrijfspand op een toplocatie Arnhem

Gelderland · Koop · 144m2
Verhuurd

Horecabedrijfspand op een toplocatie Arnhem.

Namens onze opdrachtgever bieden wij sinds kort een prachtig horecabedrijfspand zowel te huur als te koop aan, op een van de mooiste plekken van het stadscentrum van Arnhem.

De locatie bevindt zich op de hoek van de Jansplaats en het Jansplein in Arnhem. Twee in Arnhem bekende pleinen met vele levendige terrassen en horecaconcepten. De Jansplaats ligt in het verlengde van de Jansstraat, die direct grenst aan het Centraal Station van Arnhem, en is daarom goed bereikbaar. Het horecabedrijfspand bestaat uit het restaurant, de keuken, en algemene, dienst- en sanitaire ruimten en is verdeeld over de begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping en de kelder. De keuken en de bar zijn gesitueerd op de begane grond net als ca. 50 zitplaatsen. De (drie) openslaande deuren naar het terras van ca. 100 zitplaatsen zorgen ervoor dat de verkoopruimte ruimschoots (overdekt en verwarmd) wordt vergroot. Op de eerste verdieping is plaats voor ca. 60 zitplaatsen en op de tweede verdieping bevinden zich dienstruimten alsmede een voorbereidingskeuken. De goederenlift zorgt ervoor dat de verdiepingen met elkaar in verbinding staan. In de (gewelven)kelder bevinden zich de gescheiden toiletgroepen.

De huurprijs voor het onroerend goed bedraagt € 65.000,– excl. BTW per jaar op basis van een 10+5 jarige huurovereenkomst. Er wordt gehuurd/verhuurd op basis van casco. De huurder dient bij aanvang van de huurovereenkomst een bankgarantie/waarborgsom te overhandigen ter grootte van een 6-maandelijkse huurverplichting.

De vraagprijs voor de volledige inventaris en de door huurder aangebrachte technische voorzieningen en installaties bedraagt € 125.000,– excl. BTW.

De huurprijs inclusief de volledige bedrijfsinventaris bedraagt € 78.000,– per jaar excl. BTW.

De vraagprijs voor het onroerend goed inclusief de volledige bedrijfsinventaris bedraagt € 875.000,– k.k.

Referentienummer: 17008
Contactpersoon: Robert IJntema

Kenmerken
Opdracht
 
€ 875.000,-
Aangeboden sinds
2017-02-07
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
1850
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
144 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
4
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Robert IJntema
Contact opnemen06-43 55 70 36
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op