Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca-unit Amsterdam Noord beschikbaar

Noord-Holland · Huur · 314m2
Huurprijs € 75.000,- per jaar

Horeca-unit Amsterdam Noord beschikbaar

Het betreft een horecaruimte op de begane grond gelegen aan de Grasweg 54 te Amsterdam Noord. Deze ruimte heeft een gemengde bestemming en is derhalve beschikbaar voor horeca.

De ruimte heeft een oppervlakte van 314 m² op de begane grond met een entree aan de voor- en achterzijde. De ruimte heeft de mogelijkheid voor een zonnig terras gelegen aan de voorzijde van het pand.

Het object is gelegen aan de Grasweg 54 in de buurt Buiksloterham-Zuid in Amsterdam Noord. De ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam is ideaal, met de auto rij je binnen 15 minuten via de IJtunnel het centrum in. Met de fiets ben je nog sneller, met de veerboot die op 500 meter van het gebouw ligt ben je binnen 10 minuten op station Amsterdam Centraal. Ook in de directe omgeving van het gebouw is er voldoende te doen, een wijk in ontwikkeling waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. In een kleine straal rond het complex is er sport- en ontspanning, een supermarkt en horeca te vinden.

Vroeger een bedrijventerrein, inmiddels hét bruisende cultuur- en uitgaanscentrum van Amsterdam. De wijk Buiksloterham is een rauwe, creatieve omgeving die zich blijft ontwikkelen. Met enkele stappen ben je meteen in deze kleurrijke omgeving vol restaurants en voorzieningen. Sport, ontspanning, een avondje stappen, de dagelijkse boodschappen – je hebt het allemaal in de buurt.

Huurperiode
De huurperiode bedraagt tenminste 5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 verlengingsjaren. De huurovereenkomst wordt opgesteld op basis van het meest recente R.O.Z.-model huurovereenkomst en de hierbij behorende algemene bepalingen, met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Huurinformatie
De huurprijs bedraagt € 75.000,– exclusief BTW per jaar.

Oplevering
Het gehuurde wordt in casco staat opgeleverd.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel & Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 75.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-10-10
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
314 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts