Mijn alerts Direct regelen
Menu

Casco Paviljoen Geukerspark Helmond

Noord-Brabant · Huur · 375m2
Huurprijs € 8.665,- per maand

Casco Paviljoen Geukerspark Helmond

Nieuw (casco) paviljoen met circa 375 m² horeca oppervlakte en meer dan 300 m²(!) terras. Het paviljoen is gebouwd onder architectuur en wordt gekenmerkt door veel natuurlijk licht door gebruik van glas en natuurlijke materialen.
Het paviljoen is gelegen op een unieke plek in het hart van Helmond; het spiksplinternieuwe Burgemeester Geukerspark. Het restaurantpaviljoen vormt de parel van het park, omgeven door drie gloednieuwe woontorens, die op één appartement na allemaal zijn uitverkocht. Omringd door dit groene park, de Aa en de Zuid Willemsvaart, ervaar je hoe het is om midden in de stad te genieten van mooie horeca.

Het bruisende centrum van Helmond bevat toeristische trekpleisters zoals Kasteel Helmond, diverse musea, hotels, bioscoop Pathé Helmond, en natuurlijk ligt het winkelcentrum van Helmond op nog geen 300 meter afstand van het paviljoen. Aan het park ligt ook de bibliotheek en aan de overkant van de Zuid Willemsvaart ligt industriegebied Noord-West, waar ook Nedschroef onderdeel van uitmaakt (1500 medewerkers). Parkeermogelijkheden zijn onder andere te vinden bij de Elzas passage.

Het Burgemeester Geukerspark combineert wonen met genieten en vormt een belangrijke groene schakel in hartje Helmond. Helmond heeft meer dan 90.000 inwoners en vormt hiermee de favoriete suburb van de snelstgroeiende tech-hub van Nederland: Eindhoven.

Oplevering: Casco.

Huurprijs € 8.665,27 per maand exclusief BTW.

Meer weten: Henk Sluiter 06-51407224

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 8.665,- per maand
Aangeboden sinds
2022-12-19
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
375 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts