Mijn alerts Direct regelen
Menu

Casco horecaruimte te huur aan de Markt in ‘s-Hertogenbosch

Noord-Brabant · Huur · 280m2
Huurprijs € 75.000,- per jaar

Casco horecaruimte te huur aan de Markt in ‘s-Hertogenbosch.

De oppervlakte van de ruimte bedraagt in totaliteit circa 280,35 m² en is gelegen op de begane grond (56,66 m²) en eerste verdieping (223,7 m²). Het object beschikt over een frontbreedte van ruim 25 meter op de eerste verdieping, door de vele raampartijen met zicht op de Markt.

De Markt in Den Bosch is een centraal plein in de binnenstad en wordt gekenmerkt door oude, karakteristieke gebouwen. Door de vele restaurants en brasseries ervaren toeristen de “Brabantse’’ gezelligheid en het bourgondische leven. De verschillende winkelstraten komen uit op het marktplein. Door de hoge passantenaantallen is de locatie interessant voor (inter)nationale winkel- en horecaketens. In de omgeving zijn onder andere C&A, WE, Hunkemöller, Douglas en Schaap & Citroen gevestigd.

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en telt thans 110.860 inwoners. Den Bosch is een vestingstad waarvan het middeleeuwse karakter goed bewaard is gebleven. Op veel plaatsen is het glorieuze verleden nog steeds tastbaar. De stadsmuren en forten van de vesting ‘s-Hertogenbosch zijn gebouwd in de 16e en 17e eeuw. Vrijwel alle verdedigingswerken zijn nog volledig intact. De stad wordt doorkruist door twee rivieren: de Dommel en de Binnendieze. De Markt is gelegen op een donk en ligt op een hoger punt dan de rest van de stad.

De huurprijs bedraagt € 75.000,– per jaar exclusief BTW.
De oplevering kan in overleg plaatsvinden.
Opleveringsniveau: casco.
Huurtermijn: 5 + 5 jaren.
Huurovereenkomst gebaseerd op model voor winkelruimte en andere middenstandsbedrijfsruimte (7:290 BW) dat door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 is vastgesteld.

Voor meer informatie: bart@adhoc-hm.nl

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 75.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-07-27
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
280 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bart Klaasboer
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts