Mijn alerts Direct regelen
Menu

Casco horecapaviljoen Sloterplasoever te Amsterdam

Noord-Holland · Huur · 276m2
Verhuurd

Casco horecapaviljoen Sloterplasoever te Amsterdam.

Het betreft een vrijstaand horecapaviljoen, gelegen aan de Sloterplasoever in Amsterdam. Het paviljoen ligt op steenworp afstand van Theater Meervaart en Winkelcentrum Osdorpplein. Dit is een winkelcentrum met meer dan 150 winkels en het Foodcourt Westmarket.

Het vernieuwingsgebied rondom het Osdorpplein is meer dan alleen het winkelcentrum en ligt tussen Sloterplas, Osdorpplein, L. van Sonsbeeckstraat, Hoekenes en Hoekenespad. Hier komen meer winkels, betere pleinen, meer restaurants, terrassen, (vrijetijds-)voorzieningen en bij elkaar meer dan 3.000 woningen. Centrum Nieuw-West heeft een verzorgingsgebied van 160.000 inwoners en zal in de komende 25 jaar groeien naar 250.000 inwoners.

Het winkelcentrum zelf is het zwaartepunt van de verdichting en heeft een mooie boulevard “Het Terras” aan de Sloterplas. Op de kop hiervan ligt de groene landtong in het water waar het paviljoen staat. Men heeft hier een uniek uitzicht over de Sloterplas. De locatie is goed zichtbaar en uitstekend bereikbaar met de tram of met de auto.

De beschikbare ruimte in het paviljoen heeft een oppervlakte van circa 276 m² b.v.o. deze oppervlakte is inclusief de kelder van circa 51 m². Tevens is er aan de voorgevel een ruimte van circa 45 m² b.v.o. beschikbaar voor een terras. De ruimte heeft een casco plus oplever- en verhuurniveau.

De huurprijs bedraagt € 105.000,– per jaar exclusief BTW.

Voor meer informatie: Mark Roos
Referentie: 20030

Kenmerken
Opdracht
 
€ 105.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2020-07-15
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
2020
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
276 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts