Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecamakelaar Rotterdam

Bekijk hier het actuele horeca aanbod in Rotterdam

Adhoc
Filters
Type
Categorie
Aanbod horecapanden
Bekijk hier het actuele horeca aanbod van dé horecamakelaar van de Randstad en omgeving. Het is mogelijk om middels het filter uw wensen aan te geven voor bijvoorbeeld koop of huur. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Bodegraven middels 0182 - 533355
Restaurant in het bruisende Oude Noorden van Rotterdam
Restaurant in het bruisende Oude Noorden van Rotterdam
Zuid-Holland · 360 m2 · Huur
€ 3.550,- per maand
Meer info
Horecaruimten te huur in nieuwbouwproject Huis op Zuid in Rotterdam
Horecaruimten te huur in nieuwbouwproject Huis op Zuid in Rotterdam
Zuid-Holland · 680 m2 · Huur
€ 125.000,- per jaar
Meer info

Horeca te koop of te huur in Rotterdam

Bent u opzoek naar een horecapand of object in de regio Rotterdam? Dan vindt u op deze pagina ons actuele aanbod. Wij bieden een breed scala aan horeca-objecten binnen de dranken-,
fastfood-, restaurant en hotelsector. Van horecaruimtes tot eetcafés en van luxe restaurants tot cafés.

Het huren of kopen van een horecapand of object is dus niet zomaar iets. Laat u vooraf informeren door een van de adviseurs van Adhoc Horecamakelaars. Onze deskundigen hebben specifieke kennis van de horeca en kunnen u bijstaan in deze belangrijke fase.

Alert

Voldoen bovenstaande objecten niet aan uw wensen, of bent u opzoek naar een specifiek object in Rotterdam of omstreken? Maak dan gebruik van ons unieke alert systeem. Wanneer er objecten worden geplaatst (in bijvoorbeeld Rotterdam) die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Verhuur van horeca

Adhoc horecamakelaars is dé specialist op het gebied van verhuur van onroerend goed aan horecaondernemers. Bij het ontstaan van Adhoc horecamakelaars werd met name door ons bemiddeld bij de aan- en verkoop van horecabedrijven (inventaris en goodwill) en onroerende zaken, maar door de jaren heen hebben wij ons eveneens ontwikkeld tot expert op het gebied van ver- en aanhuur van horeca –onroerend goed.

Bent u zelf eigenaar van een horecabedrijf in de regio Rotterdam, en wilt u dit verkopen? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wij stellen samen met u een plan de campagne op en begeleiden u bij de verkoop van uw horecabedrijf van A tot Z.

Adhoc Horecamakelaars

Adhoc horecamakelaars is dé horecamakelaar in de Randstad, gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca. Ons kantoor is aangesloten is bij de NVM, afdeling Business.Verder zijn wij als enige horecamakelaar aangesloten bij de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals, met name op het gebied van taxaties. Wij helpen u graag bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur of taxatie van uw horecabedrijf.

De horecamakelaars van Adhoc volgen alle trends en ontwikkelingen binnen de horecabranche op de voet. Ze zijn voortdurend op de hoogte van alles wat er binnen de markt speelt. Niet alleen via vakbladen, maar ook via directe contacten.

Referenties

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk dan onze lange lijst met horeca-namen waar wij een rol hebben gespeeld in de bemiddeling, verkoop/verhuur en aankoop/aanhuur.

 

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts